Vi Unge elsker jul og alt, der har med jul at gøre. Når vi endelig slukker for julemusikken, så er det for at sætte en julefilm på! Vil du også komme i den helt rigtige stemning? Så saml familien eller veninderne og se en af de nedenstående must see julefilm - det er klassikere!

Julefilm, du SKAL se i december

Test dig selv: Hvilken julefilm skal du se?

Foto: All Over

"The Muppet Christmas Carol"

Alle kan da lide syngende dukker! Ikke?

Se traileren her!

Foto: All Over

"Alene Hjemme" og "Alene Hjemme 2"

Du kender den helt sikkert, men den er et gensyn værd - Kevin er ved et uheld helt Alene Hjemme i julen, og det får ham til at indse, hvor meget han egentlig har brug for sin familie, som han ellers er virkelig træt af. Især fordi to tyveknægte forsøger at bryde ind. Det klarer Kevin med varme strygejern i ansigtet, lim på trappen og andre sjove idéer …

Se traileren her!

Foto: All Over

"Love Actually"

Ja, vi ved godt, at "Love Actually" også er på vores liste over 16 romantiske julefilm, men det er nu engang vores yndlings, og vi kan sagtens tåle at se den igen! Så mange søde historier. Vi græd.

Se traileren her!

Læs også: Sådan kommer du i ægte julestemning

Foto: All Over

"Elf"

Will Ferrell spiller hovedrollen, Buddy, og det gør automatisk denne film hylende morsom. Buddy er et menneske, der er vokset op blandt nisser, og nu forsøger han at leve blandt menneskene og sin menneskefar. Det vrimler med skægge passager, og når du har set filmen, kan du komme med sjove citater resten af året.

Se traileren her!

Foto: All Over

"Gremlins"

Steven Spielberg kombinerer horror og humor i "Gremlins". En gremlin er et virkelig nuttet dyr - medmindre du gør det vådt eller lader det spise efter midnat! En fed, lidt uhyggelig julefilm!

Se traileren her!

Foto: All Over

"The Santa Clause"

En skilsmissefar prøver at gøre det så godt som muligt over for sin søn i julen - men så kommer han til at slå julemanden ihjel. Og pludselig forvandler han sig stille og roligt til julemanden!

Se traileren her!

Foto: All Over

"Die Hard"

Det er jo nok en af de bedste actionfilm, der findes. Bruce Willis - også kendt som den seje politimand John McClane - ordner nogle terrorister, der forsøger at ødelægge en julefest! Ho ho hooo …

Se traileren her!

Læs også: 9 ting, der helt sikkert får dig i julestemning

Foto: All Over

"The Nightmare Before Christmas"

En stop motion-klassiker! Og den kan ses allerede fra Halloween og frem. For et par år siden kom der en ny udgave i 3D. Se den!

Se traileren her!

Foto: All Over

"The Grinch" (How The Grinch Stole Christmas)

Jim Carrey spiller the Grinch - den omvendte julemand. Han er led og ondskabsfuld - men også rigtig sjov!

Se traileren her!

Foto: All Over

"Edward Scissorhands" (Edward Saksehånd)

Edward er blevet skabt af en videnskabsmand og har sakse i stedet for hænder! Han er dog langt fra uhyggelig - faktisk er han både hjælpsom og romantisk. En rigtig sød film, der både har lidt tristhed og masser af sjove scener, hvor Edward har svært ved at bruge sine "hænder".

Se traileren her!

Hvilke julefilm er must see for dig?

Er du stor filmfan? Så tjek det her galleri, hvor du kan se, hvilke film der næsten fik andre navne!

Film der næsten blev kaldt noget andet