Vi ser normalt X Factor-showet hver fredag og hepper på vores yndlingsdeltagere i årets show, men X Factor har jo faktisk rullet over skærmene i Danmark lige siden 2004.

Der er sket rigtig mange ting i de forskellige shows igennem alle de år, og showet har gjort mange sangere, dansere og bands kendte.

Vil du gerne teste din viden om X Factor? Så er det heldigt, at vi har lavet en opdateret test lige her, som du enten kan tage selv eller som en dyst imod din veninde!

Se hvor meget du ved om X Factor i testen herunder:

Læs også: Derfor skal du se ’All the Bright Places’, der sætter fokus på mentalt helbred

  1. Hvem er vært på den nyeste sæson af X Factor på TV 2?

A. Sofie Linde

B. Christiane Schaumburg-Müller 

C. Sarah Grünewald

 

  1. Oh Land er igen dommer i X Factor, men hvilket talentprogram har hun tidligere været dommer i?

A. »Danmark har talent«

B. »LIVE«

C. »Voice Junior«

 

  1. Hvilket nummer blev Little Mix, da de var med i det britiske X Factor i 2011?

A. De blev nummer 1.

B. De blev nummer 2.

C. De blev nummer 3.

Foto: Mega

  1. Hvor mange sæsoner af X Factor nåede der at blive sendt på DR?

A. 10

B. 11

C. 12

 

  1. Søstrene Anilde og Azilda vandt i 2016. Nu hedder deres gruppe Kaputu, men hvad hed den, dengang de var med i X Factor?

A. Embrace

B. Enjoy

C. Engage

 

  1. Foto: Claus Poulsen
    Citybois blev store stjerner, efter de var med i X Factor. Hvad hedder drengene i bandet?

A. Asger og Thomas

B. Anthon og Thor 

C. Albert og Tobias

 

  1. I 2015 blev et nyt koncept indført i dansk X Factor. Nemlig en runde efter de første auditions, hvor hver kategori bliver skåret ned til fem foran et livepublikum. Hvad kaldes den runde?

A. Live Challenge

B. Super Challenge

C. 5 Chair Challenge

 

  1. Den mest farvekoordinerede vinder af X Factor var gruppen Place on Earth. Hvilken dommer havde gruppekategorien, da de vandt?

A. Remee

B. Sanne Salomonsen

C. Thomas Blachman

 

  1. Foto: Martin Høien
    Basim er kendt for at have deltaget i X Factor, men han er også kendt for at have været med i Eurovision Song Contest 2014, hvor han fik en flot 9. plads. Med hvilken sang?

A. »Comme Ci Comme Ça«

B. »Cliché Love Song«

C. »Alt det jeg ville have sagt«

 

  1. Hvilken kategori har indtil videre vundet flest gange i dansk X Factor?

A. De unge

B. De voksne

C. De unge og de voksne har vundet lige mange gange.

 

  1. Hvilken kendt X Factor-dommer sammensatte i sin tid One Direction?

A. Simon Cowell

B. Louis Walsh

C. Cheryl

Foto: Mega

  1. Martin var den første vinder af X Factor i Danmark, men nu udgiver han musik under et andet navn. Hvilket?

A. SAVEUS

B. Skinz

C. Bro

 

  1. Morten vandt X Factor i 2017, men i løbet af sæsonen skete der noget i et liveshow, som ikke skulle være sket. Hvad?

A. Han faldt på scenen.

B. Han gik i stå, mens han sang.

C. Han kom for sent på scenen.

 

  1. Han fik en 4. plads i X Factor 2018, hvor Sanne Salomonsen var hans dommer. Hvad hedder han?

A. Sigmund

B. Oliver

C. Jamie

 

  1. Foto: Claus Fisker
    Hvad hedder de to pæne og charmerende fyre i dette års X Factor?

A. Magnus og Thor

B. Benjamin og Kasper

C. Aksel og Magnus

 

  1. Hvor mange dommere skal sige ja, for at man går videre fra den første audition-runde?

A. 1

B. 2

C. 3

 

  1. I hvilket år blev den allerførste sæson af dansk X Factor sendt?

A. 2008

B. 2010

C. 2012

 

  1. Hvem af drengene fra One Direction var dommer i det britiske X Factor 2018?

A. Liam Payne

B. Louis Tomlinson

C. Harry Styles

Foto: Mega

  1. I 2018 var Sofie Linde vært på X Factor, men i to liveshows blev hun afløst af en anden, fordi hun lige havde født. Hvem afløste hende?

A. Joakim Ingversen 

B. Jacob Riising 

C. Felix Smith

 

  1. Hun var dommer i to sæsoner af X Factor. Hvad hedder hun?

A. Lina Rafn

B. Ida Corr

C. Mette Lindberg

 

Foto: Claus Poulsen
Se de rigtige svar herunder og nu ikke noget med at smugkigge...

1: A, 2: C, 3: A, 4: B, 5: A, 6: B, 7: C, 8: C, 9: B, 10: C, 11: A, 12: A, 13: B, 14: A, 15: C, 16: B, 17: A, 18: B, 19: A, 20: C

Hvor mange rigtige havde du?

14-20 - RIGTIGE

Du er totalt X Factor-ekspert og er helt med på, hvem der vandt hvornår, hvem der har været dommere, og hvilke sange der er blevet sunget.

7-13 - RIGTIGE

Du har okay godt styr på X Factor og synes helt sikkert også, det er sjovt at følge med, når den nye sæson løber over skærmen.

0-5 - RIGTIGE

Du er ikke sååå interesseret i X Factor og vil hellere følge med i andre ting. Derfor har du det også helt fint med, at du ikke har styr på alt.