Min kæreste og jeg havde været sammen i to måneder, og første gang jeg skulle hjem til ham, gik vi bare direkte ind på hans værelse. Hans halvandet år yngre lillebror og ham har den ene del af huset, hvor der er to værelser og et badeværelse til deling.

Nå, men vi gik ind, og jeg fik ikke hilst på nogle af de andre, eftersom vi gik direkte ind på værelset. Vi havde sat en film på og lå og kiggede på hinanden. Så begyndte vi at nusse og lidt mere end det...

På et tidspunkt kaldte hans mor på ham, så han gik ud, og jeg blev liggende og tænkte stadig på ham. Jeg syntes, at der var gået lang tid, så jeg ville gå ud for at se efter ham. Jeg gik forbi badeværelset og af ren refleks kiggede jeg lige ind og så ham stå og ordne sit hår.

Jeg gik ind til ham og holdt om ham uden at kigge op, og jeg kunne mærke, at han virkede overrasket - hvilket jeg undrede mig over. Men så kunne jeg høre min kæreste ude fra gangen, der spurgte; "hvad laver du?" Jeg kiggede op og opdagede, at det var hans lillebror, jeg stod og holdt om.

Jeg kunne mærke, at mine kinder blev helt varme og røde, og jeg løb ind på min kærestes værelse.

Hans lillebror griner stadig af det, når jeg kommer hjem til dem. Så pinligt!

Læs også:
Det forkerte toilet til Bieber-koncerten
Pinligt: Stoppet toilet
Pinligt: "Ta da"

Fortæl din pinlige historie:
Har du også en pinlig historie, som du har lyst til at dele med brugerne på viunge.dk, så send din historie til redaktionen@viunge.dk. Husk at skrive, hvor du bor, og hvor gammel du er.