Vi var til idræt i skolen og havde været i bad. Vi troede, at vores tøj lå klar, men så var der nogen, som havde besluttet sig for at lave en lille "prank" på os.
De havde taget vores tøj og lagt det ind i drengenes omklædningsrum, og de fyre, som vi begge var vilde med, var der også …

Men vi løb bare efter pigerne som havde vores tøj, og pludselig stod vi inde i drengenes omklædningsrum. Drengene var heldigvis ikke kommet derind endnu, men pigerne havde gemt vores tøj, så vi blev nødt til at lede efter det.

Lige da vi fandt tøjet, som selvfølgelig lå i to af de søde drenges tasker, kom drengene ind. Vi begyndte at skrige, og løb mod udgangen med kun et håndklæde omkring os. På vej derud gled en af os i noget vand og hev den anden med ned.

Der lå vi så splitternøgne foran drengene. De flækkede af grin og pegede på os. Vi skyndtes os bare at tage tøjet og løb ud. Drengene snakker stadig om det den dag i dag.

Knus de to piger, som husker at gemme deres tøj

Læs også:
Pinligt - Svedpletter under armene
Pinligt - Skrev skat til chefen
Pinligt - Skreg Burhan G i hovedet

Fortæl din pinlige historie:
Har du også en pinlig historie, som du har lyst til at dele med brugerne på viunge.dk, så send din historie til pinligt@viunge.dk. Husk at skrive, hvor du bor, og hvor gammel du er.