Det skete på en varm sommerdag, hvor jeg lige var kommet hjem fra skole. Jeg havde ikke lukket hoveddøren, da der var mega varmt, og jeg havde brug for noget frisk luft. Jeg tog min bikini på og tændte for radioen.

Min yndlingssang var lige startet, så jeg begyndte at synge og danse og virkelig fyre den MAX af. (Det skal lige siges, at jeg næsten lige var kommet over en slem forkølelse, så min stemme var selvfølgelig meget hæs og hæslig!)

Lige pludselig, midt i et af mine dansemoves, vendte jeg mig om, og der i døråbningen stod en kvinde og hendes cirka 4-årige søn med en indsamlerbøsse fra Folkekirkens nødhjælp i hånden. Jeg løb hen og slukkede radioen og fandt hurtigt nogle penge til dem, men jeg kunne mærke, at jeg var helt rød i hovedet! Det var så pinligt. Ham den lille dreng kunne ikke lade være med at grine, og moren så en smule skræmt ud i hovedet.

Det var bare det PINLIGSTE, jeg nogensinde har oplevet!

Knus og kram fra hende, der nu ALTID lukker døren efter sig og slapper lidt af, når hendes yndlingssang kører i radioen!

Læs også:
Pinligt: Den forkerte bil
Pinligt: Den forfærdelige sanger
Pinligt: Den gamle mand så mig nøgen

Fortæl din pinlige historie:
Har du også en pinlig historie, som du har lyst til at dele med brugerne på viunge.dk, så send din historie til redaktionen@viunge.dk. Husk at skrive, hvor du bor, og hvor gammel du er.