Vægten 24/9 - 23/10

Din farve: Pink.
Din skæbneplanet: Venus.
Dit element: Luft.
Din lykkesten: Opal.
Dit mål: Du vil gerne leve et nemt liv uden for mange problemer.

Læs også: What?! Findes der et 13. stjernetegn? 

Sådan er du: Du er chamerende og udadvendt. Du elsker alt det, der er Instagramvenligt, og du går enormt meget op i æstetisk og skønhed. Du er lidt af et luksusdyr, he, he. Og så betyder dine forhold til andre rigtig meget for dig.
Du er god til: At hjælpe andre og sætter dig ind i, hvordan de har det. Du er fantastisk til at lytte til andre, og du ved, hvordan du skal få andre til at tale. Du har en god evne til at få andre til at føle sig vigtige, og derfor føler alle sig også rigtig godt tilpas i dit selskab.
Din svage side: Du kan godt være lidt narcissistisk, og du går alt for meget op i, hvad andre tænker om dig. Du skal med andre ord øve dig i at slippe kontrollen lidt.

Sådan er du som kæreste: Du er en stor romantiker, så der vil være skruet HELT op for kærligheden i et forhold med dig. Du har desuden en stærk retfærdighedsfølelse, og derfor vil du altid forsøge at skabe balance for dig og din kæreste, så I begge er trygge i jeres forhold.

Sådan er du som veninde: Du er meget hjælpsom og god til at være der for dine veninder. Det gør dig virkelig vred, hvis du føler, dine veninder bliver behandlet ordentligt, og så siger du fra.
Sådan er du i skolen: Du er meget omhyggelig med skolen og dine lektier. Du er en rigtig holdspiller, så gruppearbejde er du virkelig god til.
Job, der passer til dig: Du vil være rigtig god som skuespiller eller indenfor kunst eller musik. Det skal være noget smukt!

En kendt Vægt… Zac Efron

Foto: MEGA

Zac Efron er Vægt. Han er født den 18. oktober 1987.