Skorpionen 24/10 - 22/11

Din farve: Rød.
Din skæbneplanet: Pluto.
Dit element: Vand.
Din lykkesten: Topaz.
Dit mål: At livet giver mening for dig.

Læs også: What?! Findes der et 13. stjernetegn?

Sådan er du: Du er intens og stærk, og så er du god til at føle efter inde i dig selv. Du kan godt virke en smule hemmelighedsfuld over for andre. Du har en livlig fantasi, og du er meget følelsesladet og lidenskabelig.
Du er god til: Du er engageret, fuld af energi og udholdende. Du har lidt en sjette sand og er rigtig god til at forstå andre - uden at de har fortalt dig noget. Og så er du en dygtig researcher - stalking much?! He, he...
Din svage side: Du er kontrolfreak, og det styrer dig nogle gange lidt for meget. Du kan reagere lidt for voldsomt, hvis du føler, du mister kontrollen over noget.

Sådan er du som kæreste: Du vil være en meget trofast kæreste, der har brug for tryghed. Du har brug for, at livet giver mening, og derfor vil dit forhold også betyde ALT i verden for dig - for det er det, der giver dit liv mest mening.
Sådan er du som veninde: Du er en veninde, man kan stole 100 procent på og snakke godt med. Du er super loyal og giver rigtig meget af dig selv, og ingen vil være i tvivl om, hvor de har dig.
Sådan er du i skolen: Du er god til at tage ansvar og lede, når I har gruppearbejde. Du vil nemlig gerne kontrollere og du har et vildt drive.
Job, der passer til dig: Du er megagod til at researche, så du ville være en genial detektiv. FBI, here you come!

En kendt Skorpion… Kendall Jenner

Foto: Calvin Klein

Kendall Jenner er Skorpion. Hun er født den 3. november 1995.