Jomfruen 24/8 - 23/9

Din farve: Blå.
Din skæbneplanet: Merkur.
Dit element: Jord.
Din lykkesten: Safir.
Dit mål: Du vil gerne elske andre, men også gerne blive elsket.

Læs også: What?! Findes der et 13. stjernetegn?

Sådan er du: Du er tillidsfuld, åben og rigtig sød ved andre. Du kan godt lide, at der er styr på tingene, og så er du ret kreativ, men også lidt genert. Du er ret perfektionistisk, så du arbejder altid for at gøre det så godt som muligt, og du er mega ordentlig.
Du er god til: At tale med andre, og så kan du let charmere andre. Du har en megagod hukommelse og husker altid alle detaljer, så du er en god historiefortæller, og du er rigtig god som makker i gruppearbejde - du er nok den, andre helst vil arbejde sammen med. 
Din svage side: Du kan være dårlig til at træffe en beslutning, fordi du vil gennemtænke alle detaljer først. Det er ikke altid så smart!

Sådan er du som kæreste: Du vil være ærlig og trofast, og det skal din kæreste også være. Du er enormt hengiven, så når du først har en kæreste, giver du personen AL den kærlighed, du kan. 
Sådan er du som veninde: Du er god til at fjolle og hygge med dine veninder. Du er meget omsorgsfuld og vil altid være der for dem.
Sådan er du i skolen: Du er meget arbejdsom og dygtig til det, du laver. Du er pligtopfyldende og perfektionistisk, så du er helt sikkert en af klassens dygtigste elever.
Job, der passer til dig: Du vil være en dygtig læge eller advokat, for du er hårdarbejdende og går op i den mindste detalje.

En kendt jomfru... Zendaya

Foto: MEGA

Zendaya er Jomfru. Hun er født den 1. september 1996.