Hvis du aldrig nogensinde har tænkt på dig selv som smuk, er du ikke alene. Det er der faktisk rigtig mange piger, der ikke har prøvet før.

Men det er ærgerligt, for alle piger er smukke, som de er. Og det er vigtigt, at du husker, at vi alle sammen er forskellige og smukke på vores egen måde. Også når man ikke har det nyeste tøj eller den pæneste makeup på.

Læs også: Jeg har aldrig | Barberet ben 

Vi har fået nogle af Vi Unges dejlige læsere til at fortælle os, hvornår de føler sig allermest smukke. Læs med her for at få masser af inspiration til at opdage, hvornår du selv er allersmukkest.

Læs også: Jeg har aldrig | Været nogens crush

- Jeg føler mig smukkest, når jeg er sammen med mine tætteste veninder. De gør, at jeg kan se det smukke i mig selv, og det er der ingen andre end dem, der kan. Jeg synes normalt ikke særlig godt om mig selv, men mine veninder får mig til at se mig selv med andre øjne, og det elsker jeg dem for.

- Jeg spiller amerikansk fodbold med drenge og er den eneste pige på holdet. Når jeg tager min hjelm af efter en kamp og løsner mit hår, så det kan blafre i vinden, føler jeg mig smukkest. Det er også der, det går op for modstanderne, at de har tabt til et hold, hvor det er en pige, der er kaptajn, og det er sjovt.

- Jeg føler mig smuk, når jeg er sammen med min kæreste, fordi jeg ved, at han sætter pris på mig og mit udseende. Og han bekræfter mig i, at jeg er smuk hver dag.

- Jeg føler mig smukkest, når jeg har det sjovt med mine venner og veninder. Når jeg griner med dem, er det som om, at jeg kan leve livet uden at være i tvivl om, at jeg er smuk, som jeg er.

- Jeg føler mig smukkest, når jeg ikke har noget makeup på og hører musik.

- Når solen skinner, er jeg altid lidt mere optimistisk. Så når den står højt på himlen, føler jeg mig altid lidt kønnere.

- Jeg føler mig allersmukkest, når jeg er omgivet af mine bedste venner, for selv hvis jeg mener, at jeg er grim, så ved jeg, at de stadig synes, at jeg er smuk.

Boost din selvtillid med gode råd fra stjernerne. Læs dem i galleriet: 

Stjernernes gode råd om selvtillid