Sommernovelle: De nye naboer
kærlighed

Sommernovelle: De nye naboer

Af Marie Søndergaard 10. juli 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ella har en meget stille sommer ... Indtil de nye, spændende naboer flytter ind.

Denne sommernovelle er første del ud af to (bragt i Vi Unge nr. 3, 2018) – du kan læse anden og sidste del i Vi Unge, som er i butikkerne fra 12. juli 2018.

Ella slog dovent ud efter fluen, der var landet midt på hendes næsetip. Hun lå på et tæppe på græsset ude i haven med en skål jordbær og kold hyldeblomstsaft. Udefra så det virkelig hyggeligt ud, tænkte hun – problemet var bare, at hun ikke havde lavet andet den seneste uge, så hun var altså begyndt at kede sig lidt. Hendes forældre var på arbejde, og hendes lillebror var på fodboldlejr, så hun skulle underholde sig selv hele dagen. Og alle hendes veninder var på ferie!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det gik op for hende, at hun måtte være døset hen, for hun vågnede med et sæt af en stor lastbil på den ellers stille villavej, hvor hun boede. Nysgerrigt gik hun hen til hækken for at kigge over den, og hun så, at det var en kæmpe flyttebil, der holdt uden for nabohuset, der havde stået tomt et par måneder. Flyttemændene var allerede i gang med at bære møbler og flyttekasser indenfor.

– Hvad laver du?

Det gav et sæt i Ella. Inde i nabohaven stod en pige på hendes egen alder og kiggede interesseret på hende. Hun havde stilken af en mælkebøtte i munden, en stor næsering i højre næsebor og en tynd, lilla stribe i det mørke pagehår.

– Øh, jeg ville bare lige se, hvem der skulle flytte ind, svarede Ella genert.

Læs alle vores frække godnathistorier her

Hun var pinligt berørt over at blive taget på fersk gerning i at lure over hækken.

– Det gør vi. Jeg hedder Katinka.

Pigen smilede over hele hovedet og gjorde tegn til, at Ella skulle komme om i haven til hende. Ella tøvede et øjeblik, men gik så ud af havelågen og om i den anden have, der var helt groet til, fordi ingen havde passet den.

– Ej, jeg blev faktisk rigtig glad for at se dig! Jeg kender ingen her, men jeg tror bare, vi kunne blive rigtig gode veninder, sagde Katinka og gav Ella et kæmpe kram.

Ella vidste slet ikke, hvad hun skulle gøre af sig selv, men hun kunne ikke lade være med at grine, fordi hele situation var så mærkelig – og Katinka virkede jo virkelig sød!

Katinka gav hende en rundvisning i det store hus, hun lige var flyttet ind i, og Ella hilste hurtigt på hendes forældre, som også virkede rigtig flinke. Til sidst manglede de bare at se det værelse, der skulle være Katinkas.

– SKRID! Det her skal være mit værelse, råbte Katinka, da hun åbnede døren til rummet.

Læs også: Test: Hvor forelsket er du?

Ella kiggede ind og fik øje på en fyr, der sad på gulvet og rodede i en kasse. Hans mørke hår strittede ud til alle sider, og hans grønne øjne vendte sig mod loftet, da Katinka råbte. Han rejste sig modvilligt fra gulvet og maste sig forbi de to piger i døråbningen. Da hans krop var helt presset op mod Ellas, kiggede han hende direkte ind i øjnene, smilede og sagde:

– Hej.

Så var han væk.

– Det er min tvillingebror, Magne. Bare rolig, jeg er ikke altid så sur på ham, for han er egentlig okay sød, grinede Katinka.

Det giver jeg dig ret i, tænkte Ella og mærkede allerede sommerfuglene baske rundt i maven.

I galleriet kan du læse tegn på, at den generte fyr er vild med dig!

Tegnatdengenertefyrervildmeddig

Hvis dit crush ser væk, når du fanger ham i at se på dig, så er det et rigtig godt tegn! Hvis han virker lidt flov bagefter, så er det sikkert fordi, han er bange for, at du har luret, at han er vild med dig.
Hvis den generte fyr sms’er, chatter og snapper dig, men ikke snakker med dig ansigt til ansigt, så er det et tegn på, at han er vild med dig. Det er nemlig meget nemmere for ham at samle mod til at skrive til dig, end det er at tage kontakt til dig ude i virkeligheden.
Hvis han virker tydeligt nervøs, når du er i nærheden, så kan det være fordi, han har et crush på dig. Virker han urolig, klodset og rødmer han lidt, når du kigger på ham? Det er tydelige tegn på crush-relateret nervøsitet!
Fyre gør en masse ubevidste ting, når de ser en pige, de godt kan lide. En af de ting er, at han prøver at gøre sig selv mere lækker. Hold øje med, om han retter på sit tøj eller sit hår, når du er i nærheden. Det kan nemlig være fordi, han er vild med dig!
Når du snakker med ham, så læg mærke til, om han kigger meget ned i jorden. Det kan nemlig være fordi, han har svært ved at holde øjenkontakt med dig uden at rødme, og det er også et rigtig godt tegn!
Er du blevet overbevist om, at dit generte crush er vild med dig? Så se her, hvordan du scorer ham!

MestLæste