Krea

Lav det fineste DIY-perlearmbånd

Af Redaktionen 27. oktober 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvis du elsker at være kreativ, så er det her projekt lige noget for dig. Vi viser dig nemlig, hvordan du laver et vildt fint perlearmbånd.

Det er slet ikke så svært at lave et fint smykke til dit håndled, for du skal faktisk ikke bruge ret mange ting til det her fine DIY-perlearmbånd.

Læs også: Få styr på smykkerne med Vi Unge

I videoen herunder kan du se, hvordan man laver perlearmbåndet!

Tjek galleriet for nemme DIY-ansigtsmasker!

DenemmesteDIY-ansigtsmasker

Hvis du har tid og overskud, inden du påfører din DIY-ansigtsmaske, kan du dampe dit ansigt, så din hud er helt klar til masken. Det er superenkelt, du skal bare koge noget vand og hælde det ned i en gryde eller en balje. Derefter tager du et håndklæde over hovedet, så du får dampen fra det varme vand mod ansigtet. Du skal selvfølgelig passe på, at du ikke brænder dig! Når du har siddet i et lille stykke tid, er du klar til at påføre din maske.

Husk, at vær forsigtig med alt, hvad du kommer på din hud. Føles det forkert, skal du skynde dig at fjerne masken fra ansigtet. Se de nemme masker med naturlige ingredienser til din hudtype i galleriet her.
Det her er en hurtig og effektiv DIV-ansigtsmaske til uren hud. Alt du skal bruge er honning, fint salt og citron!

- 1 spiseske Citron
- Knivspids salt
- 2 spiseskeer honning

Pres en citron og hæld en spiseske citronsaft over i en skål, som du tilsætter en knivspids salt til. Når salten er opløst tilsætter du honning, som giver huden fugt. Citronen renser din hud i dybden og fjerner bakterier, og den fine salt hjælper med at åbne dine porer, så huden kan tage i mod ansigtsmasken. Lad masken virke i 3-5 minutter og brug din hverdagscreme bagefter.
Denne maske er simpelthen så nem, og så er den god for din tørre vinterhud. Det eneste du skal bruge er honning og avokado. Du kan med fordel vælge en økologisk udgave af begge ingredienser.

- 2 tsk honning
- En halv avokado

Du kan enten mose avokadoen med en blender eller en gaffel. Bland derefter honningen i, og påfør det på din hud. Lad den virke i 10 minutter, så din hud suger alt fugten fra masken.
Verdens nemmeste maske til kombineret/tør hud – det må være den her. Alt, du skal bruge er naturel yoghurt eller kvark og noget sukker. Kombinationen af de to ingredienser fjerner de døde hudceller og beroliger huden, mens den skrubbes blidt.

- 1 spiseske rørsukker
- 1 teske yoghurt

Sukkeret og yoghurten skal bare blandes sammen og derefter på huden. Lad den virke i 10 minutter, inden du skyller den af med bløde cirkelbevægelser.

Læs mere om

MegetMere