Mad & opskrifter

Reklame: Vi laver fine kager med fondant

Af Reklame 21. marts 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vidste du, hvor nemt det er at gøre dine kager fine? Se her, hvordan du kan lave de flotteste kager med fondant.

På Vi Unge-redaktionen bliver det automatisk verdens bedste dag, hvis en af os har kage med. Vi elsker at tage billeder af et hyggeligt pyntet kagebord, og så er det selvfølgelig megalækkert, når vi endelig får lov til at sætte tænderne i kagerne.

Men vi elsker også selve bagningen af kagerne – og især når de skal pyntes! Det behøver nemlig slet ikke at være svært at lave de flotteste kager, og det er jo helt vildt hyggeligt at gøre sammen med en veninde eller sin familie.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Vi har lavet en lille video, hvor vi pynter muffins med fondant fra Odense Marcipan. Vi brugte udstikkere til at lave søde hjerter, fine blomster og smukke sommerfugle, som, vi synes, passer perfekt til en hyggelig eftermiddag med veninderne. Det var virkelig nemt! Se den herunder:

Før du begynder at rulle fondaten ud, kan du hælde lidt majsstivelse i nogle engangsklude og duppe det ud på bordet, for så hænger fondanten nemlig ikke fast. På den måde kan du nemt stikke de små figurer ud og sætte dem fast på kagen med lidt smørcreme.

Du kan købe udstyr og fondant på www.odense-marcipan.dk, hvor du også får masser af inspiration, flere videoer og tips og tricks til at pynte dine kager.

MestLæste