Mad & opskrifter

Reklame: Søde emoji- og bi-kager af fondant

Af Reklame 1. april 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det behøver slet ikke at være svært at lave dine kager flotte! Se her, hvordan du kan bruge fondant til at forvandle dine muffins til en emoji eller bi.

Skal du snart holde fødselsdag, eller får du yndlingspigerne på besøg til hygge? Så skal I da have kage! De skal selvfølgelig smage godt, men var du klar over, hvor nemt det også er at pynte dem virkelig fint med fondant?

Vi bruger emojien med hjerteøjne hver gang, vi sender sms’er til veninderne, og en lille sød bi minder os bare om lækkert forårsvejr med solskin, så derfor ville vi gerne have vores muffins til at ligne netop de to ting – og det var virkelig nemt! Se i videoen herunder, hvordan vi bruger fondant fra Odense Marcipan til at forvandle vores muffins til en emoji og en sød bi:

Før du begynder at rulle fondaten ud, kan du hælde lidt majsstivelse i nogle engangsklude og duppe det ud på bordet, for så hænger fondanten nemlig ikke fast. På den måde kan du nemt skære de små figurer ud og sætte dem fast på kagen med lidt smørcreme.

Du kan købe udstyr og fondant på www.odense-marcipan.dk, hvor du også får masser af inspiration, flere videoer og tips og tricks til at pynte dine kager.

MegetMere