Mad & opskrifter

Redaktionens favoritter: Sunde snacks

Af Redaktionen 12. september 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Få inspiration til et par sunde snacks, du nemt kan bikse sammen og nyde i stedet for slik. Se redaktionens favoritter her!

Det kan være fristende at smutte i kiosken efter chips eller bland-selv-slik - især i weekenden. Og det er også superlækkert!

Men hvis du nogle gange gerne vil erstatte sukker-ruset med et sundere alternativ, så kig med i vores galleri! Vi har nemlig samlet redaktionens go-to snacks, når det skal være sundt og lækkert på samme tid.

Tjek også opskriften: Hjemmelavede og sunde muslibarer

Hvilken sund snack kan du bedst lide at forkæle dig selv med?

Redaktionenssundesnacks

Julie: – Blåbær er bare den bedste snack! I stedet for en skål slik kommer der ofte en skål blåbær på bordet, når jeg skal hygge! De blå bær smager fantastisk, og så er de bare MEGAsunde! I like!
Anne-Sophie: - Grøntsagsstænger i sig selv er en lidt kedelig snack, men hvis man lige mikser en hurtig guacamole til at dyppe dem i, bliver de megalækre. Og så får man jo også lige spist et par avokadoer oveni, så snacken bliver endnu sundere!
Rebeca: - Jeg er vild med figner – som i virkelig meget vild med dem. Både tørrede og friske figner er et hit hos mig. Jeg har fundet mig en marmelade med figner, det er altså virkelig godt på knækbrød!
Cecilie: - Jeg elsker fritter lavet af et græskar, de færreste kender: Butternut squashen. Jeg skærer græskaret i tynde strimler og giver dem lang tid i ovnen med en masse olie og lidt salt. Resultatet er superlækkert – og fyldt med blandt andet B-vitamin, C-vitamin, kalcium og fibre.
Luise: - Når jeg er lidt småsulten, så plejer jeg at spise et stykke groft knækbrød med et par skiver gedeost og lidt frisk basilikum.
Marie: - Jeg er ret vild med frugt dyppet i peanutbutter – især den crunchy slags! Man skal selvfølgelig holde lidt igen med peanutbutteren, men det giver frugten en lækker, sød og salt smag, og så har jeg bedre samvittighed, end hvis jeg fråder en masse slik.
Stine: - Jeg elsker dadler og spiser tit en frugtstang eller en raw bar med dadler, når jeg bliver lækkersulten og skal bruger lidt ekstra energi om eftermiddagen. Jeg spiser også tit friske dadler i stedet for slik eller kage.
Oliver: - Jeg elsker at lave smoothies, når jeg har været ude og løbe, eller hvis jeg er lidt småsulten om aftenen. En banan, nogle friske hindbær, en smule yoghurt og lidt mælk til at gøre det flydende, og så er jeg i himlen! Der er både den søde og den syrlige smag, og så er det fyldt med vitaminer. Det er en win-win-win!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste