Mad & opskrifter

Popcorn på en helt ny måde

Af Marie Søndergaard 22. januar 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
WOW! Resten af vores liv kommer vi kun til at gnave popcorn.

Du har nogle upoppede majskerner og en mikroovn, og du har totalt styr på, hvad du skal gøre for at få en stor skål med lækre popcorn til filmen. Men hey, stop lige engang. Hvad med at prøve at lave popcorn på en helt ny måde, hvor du gnaver dem af direkte fra majskolben?! Det lyder virkelig skørt, men efter vi har set den her video, bliver vi altså nødt til at prøve det.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Sådan laver du meganemt Oreo-popcorn

Du skal bruge en frisk majskolbe, en masse smør, salt og en mikroovn, og så kan du lynhurtigt lave en popcornkolbe, som altså ser ret sej ud.

Test dig selv: Hvor afhængig er du af slik?

Herunder kan du se, hvordan du gør! Skal du prøve det skøre idé?

I galleriet kan du læse, hvad du skal gøre, hvis du er afhængig af at snacke!

Hjælp!Jegerafhængigafat”snacke”

Hvis du er afhængig af at snacke i løbet af dagen, så sørg først og fremmest for at det er sunde ting, som du putter i munden. Skær gulerods- og æblestænger ud, som du har i køleskabet – det er meget bedre end en pose chips!
Foto: Shutterstock
Hvis dine tanker kun kredser om mad, og alle de lækre snacks der gemmer sig ude i skabet, så prøv at gå eller løbe en tur. Sæt yndlingsplaylisten på, og pludselig glemmer du alt om, at du er lidt snack-sulten.
Foto: Shutterstock
Vi snacker tit, fordi det bare er megahyggeligt – og vi gør det måske endnu mere, når vi laver hyggelige ting så som at se serier eller film. Prøv at vænne dig til at hygge dig UDEN, at du behøver at spise samtidig.
Foto: Shutterstock
Musik gør altid en hammerglad. Så hvis du gerne vil aflede dine tanker fra kanelgiflerne i skabet så sæt dit yndlingsnummer på, syng med og dans rundt!
Foto: Shutterstock
Når du ikke har snacket hele dagen lang, vil du være mere sulten til aftensmaden. Det er skønt at være sulten og have god appetit, når man sætter sig ned for at spise, og du vil faktisk også nyde maden mere, hvis du er rigtig sulten. Tænk over det, når du får lyst til at snacke sidst på eftermiddagen!
Foto: Shutterstock

Læs mere om

MestLæste