Mad & opskrifter

Opskrift på pasta med friske tomater

Af Christine Bille Nielsen www.magasinetmad.dk 1. august 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Forkæl dine veninder med lækker aftensmad. Nem og farverig pasta, som kan laves på ingen tid.

Det skal du bruge:
Tid: 20 minutter.
Antal personer: 4
• 500g røde cocktailtomater
• 3 spsk. olivenolie
• 4 spsk. grofthakket persille (eller basilikum)
• 1-2 spsk. balsamicoeddike
• 1 fed hvidløg, finthakket
• 400g tørret pasta (eller 500g frisk pasta)

Prøv også den lækre opskrift på pasta i laksesauce med porre og champignoner

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Sådan gør du:
1.
Skær tomaterne i kvarter, og bland dem i en stor skål med olie, hakket persille, balsamico og hvidløg.
2. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen.
3. Vend den afdryppede pasta sammen med tomatblandingen og server.

Hvis du også vil lave en lækker dessert, så kan du lave lækker koldskål - se opskriften!