

Opskrift: Jordbærflødeis med citron
Her får du opskriften på nogle lækre jordbærispinde.
Hvis du fryser isen i små engangsglas, så får du cirka 20 meget små is. Du kan også vælge at fryse isen i større engangsglas eller i rigtige forme til ispinde.
Det skal du bruge:
• 2 pasteuriserede æggeblommer
• 200 g sukker
• 500 g jordbær
• Saft af 1 citron
• 2½ dl piskefløde
• cirka 20 små engangsglas (5 cl)
• cirka 20 ispinde af træ
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Sådan gør du:
1. Pisk æggeblommer og sukker sammen i en skål, til det er hvidt og skummende.
2. Hæld æggeblandingen i en blender sammen med jordbær og citronsaft, og blend det til en jævn masse.
3. Pisk fløden til flødeskum, og vend det i den blendede masse.
4. Fordel ismassen i små engangsglas eller andre små forme. Sæt dem i fryseren i 30 minutter, så isen når at stivne en smule, og placer så en ispind midt i ismassen.
5. Frys isene i mindst 6 timer.
Prøv også:



Læs mere om
MestLæste


Denne sandal-trend kommer til at være din go to hele sommeren

Hvad betyder det at være woke?

Nye besties? Mads Mikkelsen og Millie Bobby Brown stjal rampelyset

Er du træt af din My AI på Snapchat? Sådan fjerner du den
