Enhjørning
Mad & opskrifter

Nu er enhjørning-toast en ting

Af Anne-Sophie Uldall Petersen 3. november 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
… og det er seriøst de smukkeste stykker toast, vi har set i vores liv!

Alt med enhjørninger er bare fedt, og på Instagram har man set mange seje måder af få lidt mere enhjørning ind i sit liv: enhjørning-hår, enhjørning-makeup og meget, meget mere.

Nu har en madfotograf et nyt bud på en enhjørning-tendens: Enhjørning-toast!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Lille pige får hate på grund af enhjørning-hår

Madfotografen Adeline Waugh, der tager de smukkeste billeder af mad, har nemlig fundet ud af, at man kan blande helt almindelig smøreost med naturlige farvestoffer (for eksempel rødbedesaft og frysetørrede blåbær) for at lave smukke farvemønstre. Til at starte med kaldte hun selv sin ”opfindelse” for regnbue-toast, men Instagram-brugere døbte det ret hurtigt enhjørning-toast i stedet. Se de flotte billeder her:

Og smagen? Adeline siger, at det smager som toast med smøreost på. Godt så.

I galleriet kan du se mad-Instagrams, som vi savler over:

Instagramsvisavlerover