Mad & opskrifter

Kokostoppe: Opskriften på lækker weekendhygge

Af Luise Gregersen 7. november 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Mmm, hvem elsker ikke de lækre kokostoppe, der er sprøde udenpå og bløde indeni? Få opskriften på kokostoppe her!

Har du lyst til at lave en lækker og vildt nem hyggesnack til weekenden? Forkæl din familie eller dine veninder med de her overlækre kokostoppe, der er færdige på nul komma fem!

Læs også: Har du mere lyst til sprøde scones med chokolade? Så se her!

Det skal du bruge til kokostoppe:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

250 gram kokosmel
80 gram sukker
45 gram smeltet smør
2 æg
Smeltet, mørk chokolade

Sådan laver du kokostoppe:

Bland æg og sukker i en skål. Bland kokosmel og smeltet smør i æggemassen, og lad den stå i et kvarters tid. Form dine kokostoppe som du vil have dem og stil dem på en plade med bagepapir. Du kan eventuelt bruge en sprøjtepose til dine kokostoppe, så bliver de ekstraflotte. Bag dem ved 170 grader, indtil de tager farve. Det tager cirka 10 minutter til et kvarter. Det tager cirka 10 minutter til et kvarter. Når dine kokostoppe er færdige, kan du eventuelt dyppe bunden af dem i smeltet chokolade og lade dem størkne på et stykke bagepapir. Uhm!

Instagramsvisavlerover

MestLæste