Mad & opskrifter

Det er pandekagedag!

Af Luise Gregersen 25. februar 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Jubii, i dag er det pandekagedag, og det fejrer vi med masser af nice opskrifter på de flade kager.

Tirsdagen efter fastelavn er ifølge traditionen pandekagedag, og det er jo i dag! Dagen er den perfekte undskyldning for at fyre op under panden og spise bjergevis af de lækre kager med lige den topping, du har lyst til.

Læs også: Søde lakridskys

Vores yndlings-toppings er:
Nutella og banan
Sukker og citron
Flormelis og syltetøj
Vaniljeis og friske bær

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Nutellakage med to ingredienser

Men hov, hvordan laver man lige de der pandekager? Vi har samlet de bedste opskrifter på pandekager i galleriet, og der er også en til både glutenallergikere og veganere.

Deterpandekagedag!

150 gram hvedemel Fire deciliter mælk Tre æg Lidt salt Smør til stegning Pisk alle ingredienser, undtagen smør, sammen til en let dej. Steg pandekagerne i smør, indtil de er gyldne og sprøde.
150 gram hvedemel Fire deciliter mælk Tre æg En spiseskefuld kakaopulver To teskefulde sukker Lidt salt Smør til stegning
150 gram hvedemel Fire deciliter mælk Tre æg En teskefuld bagepulver En spiseskefuld sukker Lidt salt Smør til stegning
150 gram mel Halvanden deciliter soyamælk To teskefulde bagepulver En spiseskefuld sukker En knivspids salt Rapsolie til stegning
To modne bananer To æg En deciliter mandelmel En teskefuld HUSK Smør til stegning
150 gram hvedemel Fire deciliter mælk Tre æg En spiseskefuld kakaopulver To teskefulde sukker Lidt salt Smør til stegning