Mad & opskrifter

Afstemning: Læsernes yndlings sommermad

Af ANNONCE 19. august 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I har delt billeder på Instagram af jeres yndlings sommermad, men hvem skal vinde konkurrencen om billetter til Arla Food Fest og meet and greet med de kendte? Stem på det bedste billede her!

Lørdag d. 24. og søndag d. 25. august er der lagt op til masser af hygge i Kongens Have i København, Arla inviterer nemlig til havefest i den fine have, og en heldig vinder får billetter og backstage pas til eventen.

Arla Food Fest er en nærmest magisk madfest, hvor teenagere og deres venner, søskende og forældre kan smage på en masse mad, være med til at lave lækker mad, hygge sig i Kongens Have og høre god musik. Og på årets Food Fest er der udover maden og hyggen også virkelig fed musik!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Nu skal vi have fundet vinderne af konkurrencen! Hovedpræmien er to billetter til Arla Food Fest med meet and greet med de kendte musikere Shaka Loveless, Dúné, Barbara Moleko og flere andre. Vinderen får også to almindelige billetter til madfestivalen, så hun kan invitere forældre eller søskende med til madfest i Kongens Have. Anden præmien i konkurrencen er gratis adgang til Arla Food Fest, der er hele 3x6 billetter på højkant.

Jer, der har deltaget i konkurrencen, delte billeder af jeres yndlings sommermad på Instagram og taggede det #sommermadarla.

Vi har udvalgt de ti fineste billeder, men hvem skal vinde? Stem på din favorit i galleriet herunder!

ArlaFoodFestkonkurrence

Læs mere om

MestLæste