Krea

6 skønheds-DIY’s til sommeren

Af Luise Gregersen 24. juni 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Skønhedsprodukter behøver ikke at koste en formue! Vi har samlet seks beauty-DIY’s, der forskønner din sommer.

Sommeren er et skønt tidspunkt til at gøre noget rigtig godt for dig selv og din krop. Men hvis der er lidt tomt på din badeværelseshylde (og i din pengepung), så er det rigtig heldigt, at du faktisk kan lave nogle vildt gode skønhedsprodukter selv!

Tag testen: Hvor DIY er du?

Forkæl dig selv med de her superskønne opskrifter på billige beauty-DIY's, der er helt perfekte til sommeren.

6skønheds-DIY’stilsommeren

Bløde fusser er et must i dine sommersandaler! Bland en deciliter olivenolie med groft salt og lidt lavendel – eller pebermynteolie, og skrub dine fødder med blandingen. Så får du de fineste, sommerklare fødder på ingen tid!
Få fat i en sprayflaske, fyld den med vand og en teskefuld groft salt. Ryst flasken indtil saltet er helt opløst. Vupti, totalt nice hjemmelavet saltvandsspray, der giver dine lokker det fineste strandkrøl.
Har solen været lidt hård ved din næsetip og dine skuldre? Bland yoghurt natural med flydende honning, og smør det på, der hvor det gør ondt. Yoghurten køler dejligt, mens honningen giver masser af fugt til din hud.
Du kan lave en megaeffektiv og fugtgivende bodyscrub med brun farin og mælk. Bare bland de to ingredienser, indtil de har den konsistens, du vil have, og skrub dig lækker i badet!
Det her trick er jo genialt! Skær et friskt jordbær midt over, og brug det, som du ville bruge en vatrondel med skintonic. Jordbær er fyldt med C-vitamin og frugtsyre, der giver din hud en frisk glød, så den kan sagtens erstatte din normale skintonic.
Sol og saltvand er hårdt for håret, så giv dine lokker en pause med en lækker hårmaske med kokosolie. Kokosolien har en helt fast konsistens ved stuetemperatur, så stil krukken (med låg på) i en skål med varmt, men ikke kogende, vand, indtil olien er flydende. Tag et par skefulde olie fra, bland eventuelt et par dråber lavendelolie i, og put hele molevitten i dine tørre spidser. Lad det sidde i ti minutter, og vask så dit hår som normalt.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om

MestLæste