vi unges blog

Vores yndlingsting i denne uge…

Af Line 23. juni 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Der er masser af skønne ting ved sommer, men der er også virkelig mange skønne ting ved denne uge. Her er syv ting, der gør os megaglade i denne uge.

Sisse:
- "Breaking Dawn"-bogen. Endelig har jeg fået taget mig sammen til at købe den, og nu glæder jeg mig altså til at læse afslutningen på verdens bedste serie.

Julie:
- Øhh, det er nemt - min iPhone! Jeg er meget glad for min fine, pink sag og tvinger hele tiden de andre til at spørge min FortuneBall-app om råd. Jamen, den har altid ret!

Frk. Lund:
- Min yndlingsting er et par fede solbriller fra Asos, som jeg lige skal have bestilt, så jeg kan nå at have dem med til Mallorca. Og så afslutter jeg Matematik, hvilket bliver så fedt at få overstået. Tjek dem ud her: www.asos.com.

Rikke:
- At cykle i solskin med iPod i ørerne - det er lykken!

Tóra:
- Der er jo VM i fodbold, så derfor synes jeg, at I skal tjekke denne tøsede fodboldside ud: www.kickette.com

Leela:
- "Make Me Wanna Die" sunget af den seje "Gossip Girl"-stjerne Taylor Momsen! En lille hyggelig sang, min bedste veninde har vist mig! Hør den her: www.youtube.com

Line
- Min gamle cykel gav op for nogle uger siden, så nu har jeg købt en ny. Og jeg har simpelthen cyklet hele København tyndt på min nye, seje cykel. Og så er det jo heldigt, at vejret samtidig har været så skønt!

Er der en særlig ting, du er helt vild med i denne uge?

MegetMere