vi unges blog

Vores yndlings-sange lige nu

Af Line 1. oktober 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi har fået lov at teste de nye høretelefoner, som du kan få sammen med et abonnement på Vi Unge, og det giver jo god anledning til at skrue op for musikken. Se her, hvad vi hører lige nu!

Vi vil klart anbefale de seje høretelefoner fra AIAIAI, som du kan få sammen med et abonnement på Vi Unge. Her på redaktionen har vi fået lov at teste dem, og det betyder også, at vi liiige har brugt lidt tid på at høre musik og lytte til hinandens yndlingssange.

Bestil høretelefonerne sammen med Vi Unge her!

Marie:
- Jeg sætter Katy Perrys "Roar" på flere gange om dagen, for jeg elsker den! Den har en fed energi, en meningsfuld tekst, og så er mine yndlingssange altid dem, man kan brøle med på - det kan man helt sikkert på "Roar".Stine:
- Jeg hører masser af Miley Cyrus for tiden - især "Wrecking Ball". Det er en meget stærk og følsom sang, som rammer mig lige i hjertet.Sisse:
- Jeg er helt vild med det cool amerikanske pigeband Haim lige, nu og jeg kan lytte til deres sang "The Wire" døgnet rundt. Den er sygt catchy, og så synes jeg, de tre søstre er de sejeste tøser i verden lige nu.Læs også: Musik til din træning.

Julie:
- Jeg glæder mig så meget til "The Hunger Games: Catching Fire", at jeg råhører "Atlas" med Coldplay, som er den første single fra soundtracket.Christine:
- Da jeg var på ferie i Californien for nogle uger siden, hørte jeg hele tiden den her sang i radioen, og nu minder den mig om roadtrip og solskin og er nummer et på min playliste.Læs også: Musik, der får dit humør op.

Thomas:
- Drake med "Hold on, we are going home" er en superchill sang med et fedt beat og catchy tekst.Leela:
- Christopher med "Told You So" giver mig lyst til at danse, hver eneste gang jeg hører den.Læs de seneste nyheder om stjernerne her.

Line:
- Jeg skifter yndlingssang flere gange om måneden, men i øjeblikket er det denne, jeg hører på repeat - den minder mig om sidst, jeg var sammen med mine veninder, hvor vi dansede rigtig meget til den.
MegetMere