vi unges blog

Vi Unges hemmeligheder

Af Line 24. november 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I dag kom vi til at snakke om alle mulige sjove, pinlige og skøre ting, vi har lavet. Og det vil vi selvfølgelig gerne dele med jer læsere!

Vi fandt faktisk ud af, at der er en masse ting, vi ikke vidste om hinanden. Vi havde aldrig gættet, at Sisse er mega fodboldfan, eller at Tóra har haft alverdens hårfarver. Bliv klogere på redaktionens hemmeligheder her!

Rikke:
- Jeg er nok mere end normalt distræt, for jeg har en fantastisk evne til at smide ting væk. De sidste to år har jeg mistet: En computer, fire dankort, mine nøgler, en mobiltelefon, min yndlingscardigan, en taske, et kamera og to par vanter. Flot!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Sisse:
- Jeg elsker fodbold og holder med Lyngby Boldklub. Og jeg er altså ret tit at finde på Lyngby Stadion, hvor jeg står og skriger på tribunerne!

Cecilie:
- Jeg er stadig kæreste med den allerførste kæreste, jeg fik… Og vi er stadig helt vilde med hinanden!

Julie:
- Jeg har en lille bitte hjertetatovering oppe ved kravebenet, som ligner en lille skønhedsplet, når man ikke ved, det er en tatovering.

Frk. Lund:
- Jeg har altid været vild med sport, og kommet en del til skade. Engang da jeg var på skiferie, kørte jeg ind i et skilt på ski, og slog mine fortænder ud! - Der stod stop på skiltet, og det må man sige, at jeg gjorde! Heldigvis havde jeg en sød tandfe :-)

Lea:
- Da jeg gik i fritidshjem, tvang jeg engang en pige til at bytte brevpapir med mig, fordi hun havde det smukkeste stykke brevpapir i verden. Jeg har det stadig - og jeg er stadig flov over min, i situationen, manipulerende opførsel!

Tóra:
- Jeg har haft alle frisurer! Kort pinkfarvet hår, blåt hår og så har jeg også haft knaldrødt hår. Mine lokker har også været orangefarvede. Og så har har jeg haft langt blondt hår og også sorte lange fletninger. Nu har jeg bare min helt natrulige mørkebrune hårfarve.

Line:
- Min søster og jeg havde det med at optræde, da vi var små. Vi lavede koncerter for vores familie, hvor vi klædte os ud og mimede til alverdens sange i flere timer (åh, stakkels familie!) Faktisk gør vi det stadig lidt, når vi ses - men altså kun når vi er alene, og der ikke er nogen, der ser os!

MestLæste