vi unges blog

Vi Unges blog: Mmmmmh, Joe…

Af Sisse 15. juni 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Sisse er forelsket....

Når man bliver uddannet som journalist, lærer man, hvor vigtigt det er at holde sig til facts og lægge sine personlige holdninger til side, når man arbejder. Men jeg må altså indrømme, at jeg har mere end svært ved at bevare den professionelle attitude, når det drejer sig om Joe Jonas. Jeg har nemlig et godt, gammeldags crush på den mellemste Jonas-bror.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I weekenden var jeg i Madrid for at deltage i et pressemøde med Jonas Brothers. Jeg havde fundet en plads helt oppe foran og sad klar med mine spørgsmål, men da drengene kom ind, og jeg fik øjenkontakt med Joe, glemte jeg alt om notatblokken og de mange andre journalister i rummet - mums, han er dejlig! [faktaBox]

Det er ikke første gang - og sandsynligvis heller ikke sidste gang - at jeg har været lidt småvild med en berømthed, og det skal nok gå over igen. Men det er nu meget rart, mens det varer…

Nu ved du, hvem jeg drømmer om lige nu - hvem er dit stjernecrush?