vi unges blog

Vi Unge til "Vild med dans"

Af Line og Tóra 23. oktober 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi har været i ”Vild med dans”-studiet til en hyggelig danseaften. Læs med her og kom med bag scenen på det superpopulære tv-show.

Publikum sad klar i studiet, som ligger på Amager i København kokken. 19.45, og inden showet var live igennem til dit tv hjemme i stuen, skete der en masse, og hele tiden kunne vi høre danserne synge "Pas på den knald røde gummibåd", de sad bag scenen og varmede op til aftenens show. Der var også en helt speciel gæst på dansegulvet. Sportsværten Jimmy Bøjgaard dukkede nemlig op iført en sart grøn kjole til ære for "Vild med dans"-værten Claus Elming. De to skulle lave en trailer til deres NFL-program på Tv2 Sport. Det var meget sjovt, så der blev klappet igennem, og publikum var ved at være klare til der blev trykket på live-knappen.

Danserne var også på dansegulvet for at hilse på publikum, og for at lokke seerne til at blive hængende efter nyhederne på Tv2.

Inden der blev sendt live fra " Vild med dans"-studiet blev der optaget en test for at sikre, at alt kørte som det skulle, og publikum jublede. Tre minutter senere var live-optagelserne i gang.

Efter showet fik journalister og fotografer lov til at indtage dansegulvet for at lave interviews og tage billeder af deltagerne, dommerne og værterne. Der var stor interesse for Andrea Elisabeth Rudolph, som havde fået nyt look. Hvad synes du egentlig om hendes nye frisure???

Vi interviewede søde Lotte Friis - du kan glæde dig til at læse interviewet med hende på mandag.

Vi giver "Vild med dans"-aftenen et 10 tal! Det der hiver showet op på et ti tal var overraskelsen på scenen. Rasmus Seebach gæstede nemlig "Vild med dans" med sit mega hit "Engel". Det var Pernille og Thomas, som havde valgt at danse deres rumba til Rasmus Seebachs superfede nummer.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Vi fik også flotte karakterer fra dommerne - 9, 9, 9, og 10 - og blev udråbt som det bedste publikum"Vild med dans" har haft indtil videre i år. Sejt!

MestLæste