vi unges blog

"Vi Unge T-shop": Redaktionens designs

Af Tóra 3. september 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Her på redaktionen er vi mega glade for vores nye ”Vi Unge T-shop”, og lige nu kan du få 10 procent i rabat på ALT, hvad du køber!

Til og med den 8. november 2010 kan du få 10 procent i rabat på alt, hvad du køber i vores T-shop. Det eneste, du skal gøre, er at skrive koden "SNARTJUL2010" i kuponkoden. Bliv inspireret til nogle køb her.

Leela
Jeg synes, det er så sjovt at sætte motiverne på tøjet, at jeg har sammensat så mange som muligt. Og så er jeg altså ret pjattet med sko, så synes denne t-shirt passer perfekt til mig.

Rikke
Jeg nupper en ret sød grå hættetrøje med cupcakes på ryggen. Og hey, vidste I, at det er Julie her fra redaktionen, der har tegnet de lækre cupcakes, sejt!

Klik her for at komme ind i shoppen!


Line
Jeg mangler en sej taske til min computer, så jeg har designet min egen supersøde computertaske i vores nye T-shop. Jeg synes, at pingvinen er ret sød, og jeg glæder mig til at kunne blære mig med den i virkeligheden!


Line T
Jeg har valgt en t-shirt med farve på arme og krave, for det synes jeg er pænt. Jeg synes, de der converse er superpæne, og jeg kan godt lide mine converser, så det er oplagt. Jeg synes, min t-shirt er lidt emo/skater-agtig, og jeg er jo følsom og dyb og sådan, så det passer meget godt sammen.

Klik her for at komme ind i shoppen!
Frk. Lund
Jeg kunne rigtig godt tænke mig den her top, den ville være så fin en varm sommerdag og perfekt til en omgang Zumba.Tóra
Jeg har en lille hund, som engang imellem har tøj på om vinteren, så han skal da helt sikkert ha' en sej nye trøje.Cecilie
Jeg har købt en kop til min kæreste, som der står I love Fox på. Han kalder mig nemlig Fox... Ha, ha!

Christine
Genial til alle Beliebers, så den skal jeg da have.
Julie
Jeg har bare lyst til at købe rigtig mange ting i shoppen - det er sjovt, sejt og supernemt!
Klik her for at komme ind i shoppen!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste