vi unges blog

Vi Unge Awards 2015

Af Redaktionen 28. december 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvad har været det største OMG-moment, og hvad har været det fedeste dansehit i 2015? Læs her, hvad redaktionen mener.

Der er jo sket så mange vilde, sørgelige og fantastiske ting i løbet af 2015! Her på redaktionen har vi lavet vores egen Vi Unge Awards, så i galleriet herunder kan du læse, hvad, vi mener, der har været den bedste koncert, det fedeste dansehit, det sødeste celeb-par, det vildeste OMG-moment, den største nedtur, det største Kleenex-moment og den bedste film.

Læs også: Den perfekte nytårs-playliste

Er du enig?

ViUngeAwards2015

Anne-Sophie

Årets fedeste dansehit:

- Justin Biebers nye album er jo for fedt, og ingen af os på redaktionen kan sidde stille, når der bliver spillet ”What Do You Mean”.

Cecilie

Årets vildeste OMG-moment:

- Her på redaktionen blev vi både overraskede og glade, da vi hørte, at Louis Tomlinson skal være far. Hvor er det bare vildt og dejligt for ham!

Julie

Årets største Kleenex-moment:

- Var jeg den eneste, der fældede en lille tåre, da One Direction krammede efter den sidste optræden inden deres pause? Så sødt og rørende!

Louise

Årets største nedtur:

- Årets største nedtur må helt klart være, at det er slut med ”The Hunger Games”. Tænk, at der slet ikke kommer flere film med seje Katniss og Peeta?! Øv!

Marie

Årets bedste koncert:

- Jeg har så svært ved at bestemme mig, for der har været så mange gode. Men der var altså for vildt gang i den i Forum, da 5 Seconds of Summer kom forbi, og så var jeg også helt forelsket i den intime stemning, der var til koncerten med Jacob Whitesides. 

Sisse

Årets bedste film:

- Uh, det er svært. Det har jo været et megagodt filmår! Jeg var især vild med ”Inderst Inde”, som både fik mig til at grine og græde, og den fantastiske dokumentarfilm ”Amy” om Amy Winehouses alt for korte liv.

Stine

Årets sødeste celeb-par:

- Jeg synes klart, at Taylor Swift og Calvin Harris har været det sødeste kendis-par i 2015. Det virker som om, at de støtter hinanden og formår at have et fantastisk forhold på trods af, at de begge to har megatravlt.  Og så smelter mit hjerte altså også lidt ved tanken om, at Calvin har taget Taylors katte-børn til sig som sine egne og passer dem, når hun er på farten. Nurh! Det er, hvad jeg kalder, relationship goals.

Læs mere om

MegetMere