vi unges blog

Vi tester tørret frugt

Af Tóra 16. maj 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I har sikkert alle sammen hørt den der med, at man bare skal spise tørret frugt i stedet for slik, når man er lækkersulten. Vi prøvede. Men selv om det ikke var helt det samme som slik, så er det ikke helt dumt – det der med tørret frugt.

Tørrede kirsebær
De endte alle sammen i skrællespanden. Det var som at få en blanding af svesker og cocktailbær i munden, og det kunne vi ikke lide. De tørrede kirsebær var virkelig fedtede, og smagen var skarp og syrlig.Tørrede bananer
Mums! De har samme konsistens som chips, det kan vi lide. Lækre og knasende! Men spis nu ikke alt for mange på en gang, de indeholder nemlig næsten lige så mange kalorier som Marabou-chokolade.

horoskoperTørret eksotisk frugt (ananas, melon, papaya)
Sukker - hold da op det smagte sødt, men vi kunne faktisk rigtig godt lide dem, især de små lysegule melonstykker. Konsistensen er også meget spændende - lidt sej og melet på samme tid.

horoskoperLæs også: En sund uge på redaktionen.

Tørrede figner
Er du til figenpålæg, så elsker du dem her. Umiddelbart ser de ikke særlig lækre ud, men de har en god sød smag, og så mætter de rigtig godt, hvilket er et stort plus i forhold til de andre ting, vi testede.

horoskoperDe forskellige pakker med tørret frugt er købt i Føtex.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.