vi unges blog

Vi tester Sun Lolly!

Af Redaktionen 29. april 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I ved jo godt, at vi elsker is på Vi Unge-redaktionen, så vi skulle selvfølgelig teste de nye Sun Lolly is, som lige er kommet i butikkerne.

Fresh Mint
Christine: Den er helt vildt lækker, frisk og citrus-agtig i smagen. Lige sådan en is, der slukker tørsten i sommervarmen.

Tóra: Den er vildt nice! Den smager, som navnet jo også afslører meget fresh, og hvis du kan lide lime og mint, kommer du helt sikkert til at spise et par stykker af denne nye Sun Lolly denne sommer..

Michelle: Den er meget sommeragtig og dejlig frisk!


Hot cola
Christine: Lidt kunstig i smagen. Heldigvis uden at blive klam. Den er stadig frisk, men hvor er chilien blevet af? Den kan man overhovedet ikke smage.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Tóra: Jeg havde forventet en is, der virkelig var hot, men desværre kommer chili-smagen først frem som en meget mild eftersmag. Jeg synes, Sun Lolly kunne have skruet lidt mere op for det stærke, men fordelen er måske, at alle jer derude, der elsker cola is, også elsker denne nye cola/chili kombi..

Michelle: Den har en god og kraftig cola-smag, som blandet med den milde chili-smag faktisk er helt ok.


Cool Caramel
Christine: Meget sød i smagen. Det er som om karamel og vand-is ikke rigtig passer sammen. Man føler sig helt klistret indvendig bagefter.

Tóra: Selv om jeg elsker karamel, så fungerer det bare ikke som vand-is.

Michelle: Meget mærkelig kombination, som jeg synes er lidt for sød og ikke særlig mint-agtig

Læs mere om

MestLæste