vi unges blog

Vi tester smoothies

Af Line 19. august 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvilken smoothie smager bedst, slukker tørsten mest eller er i det hele taget bare mest læx? Vi tester skønne smoothies.

Vi har testen en masse forskellige smoothies, så du kan blive inspireret til, hvilken smoothie du skal købe næste gang.

Jordbær/banan smoothie fra Chiquita
Farven er ikke for heldig, men til gengæld er den frisk og smager meget af jordbær - perfekt til dig, der elsker jordbær! Konsistensen er fin, men man skal ikke have for meget af den, for så smager den altså lidt af jordbærsyltetøj!

horoskoperNatur Fresh Smoothie Mango Dream
Konsistensen er meget tynd, så man føler lidt, at det er en juice, man drikker. Til gengæld så er smagen helt i top - frisk og sød, og det er faktisk lidt som at drikke en god, hjemmelavet smoothie. Vi kan også godt lide, at det er som om, der er lidt kulsyre i den.Blåbær/hindbær smoothie fra Valsølille
Lige da vi smagte den, syntes vi, at den var lidt sur, og den smagte meget af hindbær. Til gengæld følte vi, at den var virkelig sund på grund af frugtsmagen. Konsistensen er fin, og farven hittede også hos os.

horoskoperBanan/ananas smoothie fra Chiquita
Farven er godt nok lidt trist, og ser ikke særlig indbydende ud, og desværre smager den lidt, ligesom den ser ud. Den var ikke specielt frisk, og faktisk kom vi lidt til at tænke på babymos, da vi smagte den! Til gengæld er den ret sød, og der er rigeligt i en flaske, så du kan dele med dine veninder.

horoskoper


Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste