Skal du give ham den søde, din bedste veninde eller måske din mormor en gave på Valentines Dag? Så se vores test af kærligheds-chokolade lige her, og find din egen favorit!

Læs også: 10 ideer til Valentines Dag

St. Michelsen, 110 kroner (Købes i en St. Michelsen butik)Det er en superfin æske, som man kan genbruge, men det er altså liiidt dyrt, da man kun får otte stykker chokolade. Alle stykkerne er forskellige, så der er noget for enhver smag. Det er dog lidt irriterende, at du ikke kan se, hvilket chokolade der er i udenpå æsken. Chokoladen er rigtig luksuriøs, men også ret voksen, og den passer nok bedre til din mormor end til din kæreste!


Lindt, Sweet Hearts, 71 kroner (Kan købes i Føtex)


Æsken er så tøset og fin, og den er den perfekte gave at give til din single veninde, der trænger til lidt forkælelse på Valentines Dag. Der er fire forskellige slags hjerter, og du får 12 stykker i alt. Chokoladehjerterne er superflotte, og så er vi vilde med, at det er lys chokolade - det er altså bare lidt mere ungt! Vi er vilde med den, og det tror vi altså også, at du og dine veninder bliver!Læs også: Hold Valentine's Day med din veninde

Anton Berg, Sweet Moments - Caramel, 29,95 kroner (Kan købes i supermarkeder)


Først og fremmest er vi vilde med prisen! Det er jo skønt, at man kan gøre andre glade med en pose med 14 stykker hjertechokolader for kun 30 kroner. Indpakningen er selvfølgelig ikke lige så fin, som de to andre, men chokoladehjerterne er da søde, når de bliver pakket ud. Du får tre forskellige slags chokolade, der alle er fyldt op med karamel - de minder faktisk lidt om Toms skildpadder.P.s. Hvis man er meget vild med kombien af chokolade og karamel, sniger den sig altså op på 4 hjerter.

Læs også: Kys løs - det er sundt!

Skal du give nogle Valentines gaver, og hvad har du i tankerne?