vi unges blog

Vi ♥ skumfiduser

Af Redaktionen 12. december 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi er virkelig i hygge-humør her på Vi Unge-redaktionen, vi har nemlig lavet hjemmelavede skumfiduser hos Urtegaarden.

Skumfiduser smager jo SÅ godt - også i kakao og med smeltet chokolade på. Mums! Derfor havde vi her på Vi Unge-redaktionen sat os for at lave vores helt egne skumfiduser, så det var meget heldigt, at vi havde fået en invitation til et mini skumfidus-kursus hos Urtegaarden.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Der er ikke særlig mange ingredienser i skumfiduser, så de er ikke så svære at lave, og man kan selv vælge, hvilken smag de skal have - det er kun fantasien, der sætter grænser. Vi lavede med jordbærsmag og nogle meget lækre med vanilje-smag, som vi vendte i lakridspulver.

Hos Urtegaarden kan du købe et skumfidus-sæt, hvor du får alle de ingredienser, du har brug for til at lave dine helt egne skumfiduser.

Da vi var tilbage på redaktionen efter to timers hygge hos Urtegaarden og med to poser friske skumfiduser, var vi selvfølgelig meget populære, og der blev da også delt lidt ud, så alle kunne nyde vores helt egne hjemmelavede skumfiduser - og de var et hit!!

Tip! Giv din veninde et startkit til at lave skumfiduser i julegave og skriv et sødt kort, hvor du afslører, at gaven skal bruges næste gang i holder veninde-hyggedag!

Læs også: Vi elsker jul!

Læs mere om

MestLæste