vi unges blog

Veninderne fra det nye Vi Unge

Af Leela Legêne 19. september 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Forsidepigerne fra det nye Vi Unge er veninderne Cathrine og Sofie. Se fotos fra backstage og lær dem bedre at kende her!

På det nye Vi Unge har vi to læsere på forsiden, som er bedste veninder i virkeligheden. De tilmeldte sig nemlig tidligere på året til en konkurrence, som vi havde kørende her på Viunge.dk og så blev de, de heldige vindere.

Læs også: Vind et møde med Taylor Swift i USA sammen med en veninde

Hør pigerne fortælle om deres dag i Vi Unges fotostudie, hvor de fik lagt makeup, nyt tøj på og fotograferet af en professionel fotograf. Og så kan du også læse en masse om, hvordan deres helt specielle venskab er.

Hvordan føltes det, da I fik at vide, at I havde vundet?
Det var overdrevet nice! Vi var rigtig glade og også meget overraskede. Vi havde ikke troet, at vi ville vinde, da der sikkert var mange der stillede op. Da det endelig var gået op for os, at vi skulle på forsiden, var vi helt oppe og køre, og hver gang vi så hinanden, kunne vi slet ikke lade være med at tale om hvor sejt det var!Hvorfor stillede i op i konkurrencen?
Vi er nogle rigtige linselus, og når vi er sammen, bruger vi rigtig meget af vores tid på, at tage billeder af hinanden og fjolle og grine. Derfor ville det jo være suuuper fedt at prøve, at få taget billeder af en professionel fotograf og komme på forsiden af Vi Unge, selvfølgelig! Og det var ligeså fedt, som vi havde forventet, hvis ikke federe!

Læs også: Video - På fotoshoot med forsidemodellen

Hvad var det sjoveste ved dagen?
Det hele var rigtig, rigtig sjovt, men det at stå foran kameraet sammen, var bare så skægt! Det var så sjovt, fordi vi skulle stå og kramme og grine mens vi fik taget billeder af en professionel fotograf, hvilket også var helt vildt spændende.Hvordan mødte I hinanden?
På vores danseskole AL-dans i Søborg. Nu er vi blevet duopartnere og er meget mere sammen.

Læs også: Sådan er det at være bedste veninder

Hvorfor er I veninder?
Cathrine: Fordi vi begge to er lidt skøre en gang imellem. Vi passer bare sammen og vi har de bedste minder! Som man siger, de bedste minder kommer altid af dumme ideer!
Sofie: Da vi blev dansepartnere, fandt vi ud af hvor meget vi egentlig mindede om hinanden. Vi dansede helt ens, tænkte helt ens, og vi havde bare ret mange ting tilfælles. Jeg tror, det var det der gjorde, at vi blev så gode veninder. Vi forstår hinanden på en eller anden speciel måde.Hvornår er man en ekstra god veninde?
Cathrine:
Når man støtter sin veninde, hjælper når det er nødvendigt, taler hvis der er brug for det, er der uanset tid eller sted, siger søde ting, forstår når der er noget galt og bare er sig selv. Præcis alt det, er Sofie <3
Sofie: Når man er der for sin veninde uanset hvad. Når man er sig selv. Når man stoler på sin veninde OG kan stoles på. Når man siger sandheden, og når man er Cathrine <3

MegetMere