vi unges blog

Spottet på Vi Unge-redaktionen

Af Redaktionen 5. august 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi har spottet nogle seje styles på redaktionen i dag - hvad synes I?

Christines vindjakke er et røverkøb fra en genbrugsbutik. Den kostede sølle 80 kroner, og hun har haft den i maaaange år. Alligevel fandt hun først i dag ud af, at den faktisk har en lynlås i ryggen, og at den kan blive til to halvdele af en jakke - underligt! Christine er ny på Vi unge, og du kan læse om hende her.



Julies glimmersko er ekstra seje, fordi de er fra Paris - og så er de faktisk købt mega hurtigt i en mærkelig, lille skobutik inden lukketid, fordi hendes fødder var helt smadrede af de sko, hun havde med. Typisk Julie!



Line T's eksotiske øreringe i blå og guld er hjembragt fra en ferie i Thailand. Bonusinfo: Line T havde 43 kg bagage med hjem fra den ferie! Line T. er ny her på Vi Unge. Læs om hende her.



Lines seje armbånd - hurra for smykker, for de kan altid pifte tøjet op! Vi elsker Lines fede armbånd, som både er ret feminine og lidt rå, fordi der er så mange af dem og på grund af de seje vedhæng.



Tóra elsker pink - det er ingen hemmlighed, så selvfølgelig har hun en kortholder i pink. Den überseje kortholder har Tóra købt i New York, da hun var der på ferie i oktober.



Rikke er ret så glad for hendes fine blomsterjakke - den er sommer-sej, synes hun!


Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste