vi unges blog

Sommerhus-ferie er toppen!

Af Line 19. juli 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det behøver slet ikke at være kedeligt at skulle i sommerhus i ferien. Jeg var i sommerhus, og det var vildt sjovt!

Er du ked af, at du skal i sommerhus med din familie, mens alle andre tager sydpå på ferie? Det er der slet ingen grund til, for det kan faktisk være ret sjovt at være i sommerhus.

Min kæreste og jeg havde lånt en sommerhus, hvor vi var på ferie i en uge. Og jeg tænkte selvfølgelig: "Åh nej, hvad nu hvis vejret bliver dårligt?". Men heldigvis var vejret godt, og det er i hvert fald ikke sidste gang, jeg tager på ferie i et sommerhus, for det var bare megahyggeligt.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også om Rikkes ferie i Paris.

Mangler du ideer til, hvad du skal lave, når du skal i sommerhus? Måske kan du blive inspireret af, hvad jeg lavede i min ferie:

Spil masser af spil
Tag en masse forskellige spil med, for det er vildt hyggeligt at spille spil - og perfekt, hvis vejret er dårligt en dag. Jeg genfandt i hvert fald glædet ved "4 på stribe" og Kongespillet.

Oplev noget
Sommerhuset lå i nærheden af Orø, så vi lavede en toplækker madpakke og så tog vi til Orø. Det var ret hyggeligt, og vi sad nede ved vandet og spiste.

Shop
Der findes næsten en Vero Moda, Only, H&M eller Vila i hver en by, og selv om jeg tit shopper i de butikker, så har de altid noget lidt andet tøj andre steder.

Grill
Jeg elsker at grille - så er det sagt! Vi grillede selvfølgelig en masse, og senere om aftenen grillede vi skumfiduser. Hyggeligt!

Gå på opdagelse
Jeg har altid elsket at komme ud på eventyr og opleve nye ting, så jeg tog nogle gode gå-sko på, og så begav jeg mig ellers ud for at se på omgivelserne. Jeg fandt faktisk en hyggelig sti inde i en skov, hvor der slet ikke var andre mennesker. Det var også lidt uhyggeligt...

Is
Man skal selvfølgelig spise masser af is, når man har ferie. Du kan lave dine egne is, men jeg snød altså og valgte de færdige is!

En god bog
Jeg er mest til romantiske bøger, men hvis du er til uhygge og spænding, så tag en god gyser med. Jeg garanterer dig for, at du kommer til at høre nogle mystiske lyde i sommerhuset, som gør det hele lidt mere spændende!

MestLæste