vi unges blog

Sommergrill.dk er min nye yndlings

Af Line 18. juni 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Piger! Der er noget, jeg simpelthen bliver nødt til at dele med jer!

Jeg har opdaget noget superlækkert, megabilligt og tophyggeligt! Hvis ikke du allerede kender hjemmesiden www.sommergrill.dk, så er den altså værd at tjekke ud.

Læs også: Redaktionens fake tattoos.

Sommergrill.dk er en hjemmeside, hvor du superlet kan bestille grillmad, som er ret billigt. Det er vildt tjekket, for du sender bare en sms, hvor du bestiller maden, og så kan du ellers hente grillmaden enten klokken 18 eller klokken 19.

Det eneste, du selv skal sørge for, er et tæppe og noget at drikke. De søde mennesker fra Sommergrill.dk kommer med kød, salat, kartofler, brød, tallerkener, glas, servietter, grill, lighter, salt, peber… kort sagt ALT, hvad du skal bruge til en hyggelig grillaften sammen med tøserne eller kæresten. Bestiller du en pakke, så er der til to personer, og det koster kun 200 kroner.

Jeg har allerede haft nogle veninder og min søster med på grilldate, og jeg vil helt klart anbefale det til alle jer læsere. Ulempen er så bare lige, at de kun bringer ud to steder i København, men hvem ved - måske kan vi sammen sprede det gode budskab, så det bliver kendt over hele landet!

Tjek hjemmesiden ud her: www.sommergrill.dk.

MestLæste