vi unges blog

Sommer Must Haves - se redaktionens favoritter

Af Thomas Flindt 12. juli 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Der er lige nu 50% på masser af varer i Vi Unge Shoppen, og redaktionen har allerede fundet deres favoritter.

Vi Unge Shoppen har alt, hvad hjertet begærer - og så giver vi lige nu 50 % rabat på masser af varer. Win!

Hele Vi Unge redaktionen har allerede været inde og tjekke de mange gode tilbud, og her er vores personlige favoritter.

Hey, hvem er redaktionen? Klik her og lær os at kende :)

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Christine: Jeg skal da have en skygge-hat med på ferie, så jeg kan hænge ud på stranden med stil. Og så koster den kun 84,50 kroner!

Rikke: Jeg er vild med denne cute, sorte kjole - perfekt valg, hvis jeg har tøjkrise! Sort a-formet kjole fra The Wardrobe til halvpris: 399, 50 kroner!

Anja: Jeg elsker alle slags fingerringe, og denne fra Stars By P skal helt klart med hjem til samlingen. Den er jo SÅ fin! 104,50 kroner.

Cecilie: Jeg skal snart til Spanien på ferie, og inden jeg drager ned mod solen, vil jeg sørge for at have skrubbet gammel, tør hud og triste hudceller væk, så jeg kan få en rigtig blød og ensartet gylden hud. Bodyscrub'en dufter lækkert af appelsin og indeholder blandt andet mandelolie. Det lyder lidt dyrt, men den er megadrøj i brug. Bodyscrub fra Tromborg til 180 kroner.

Stine: Jeg er vild med denne seje taske, for di den er rå og elegant på samme tid. Perfekt som hverdagstaske! Og så har den masser af plads til alt det grej, jeg altid slæber rundt på. Kun 224,50 kroner!

Julie: Jeg er ret vild med denne her pung fra Friis og Co. Den fede pink farve gør mig i max godt humør, og så er den også let at finde nede i min (altid) rodede taske. Bonus! Et røverkøb til 99,50 kroner.

Tora: Jeg er vild med disse meget sommerlige stilletter… Jeg tror, mine solbrune fødder ville se så fine ud i dem. Halv pris: 274,50 kroner.