vi unges blog

♥ skøre ting

Af Tóra & Line 2. september 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Wtf? Der findes mange virkelige skøre ting. Her er lidt skørt at gå på weekend med.

Kender I det, at man støder på noget, hvor man tænker: "Ej, det var underligt!" Sådan har denne uge været for os. Tjek for eksempel halskæden på det store billede. Bamsen er sød, meeen det er da også lidt underligt med en bamse rundt om halsen!

I mandags var Line i Ilva, hvor hun så denne kop, hvor hanken er formet som en pistol. Den er da lidt skørt, at man kan få krus i alle mulige former!Tóra har spottet det nyeste indenfor sko-verdenen: Buffalo! De var populære i 90'erne, og nu bliver de altså populære igen - i alle mulige farver og mønstre! Hvad siger I?Læs mere om dem på bazaronline.dk...Hoptimister er vildt skøre! Tænk at man rent faktisk kan blive i godt humør af at kigge på dem!Bieber-fever! Helt ærligt, synes I så ikke også, at det er lidt skørt, at man kan få så meget Justin Bieber-merchandise - for eksempel Justin Bieber som dukke, parfume, neglelakke - ja, faktisk kan man få et helt Justin Bieber party-kit - bare ikke her i Danmark.

Læs også: Ti tegn på, at du har Bieber-fever.En lilla dej, som dufter af lavendel - det lyder nice, ikk'? Tóra bruger den til at styrke fingermusklerne, men den kan også noget helt særligt… Den tager lækkersulten!! Men hey det virker ikke, men lidt skørt er det da!

Psst… Tjek lige Robert Pattinson i baggrunden - mums!!!

MestLæste