vi unges blog

Skønheds- redaktørens makeuppung

Af Cecilie 12. november 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Efter at have fjernet de værste mascaraklatter fra min Yves Saint Laurent mascaras fine guldetui (hvorfor bliver ens mascara altid så nusset?), var jeg klar til at vende bunden i vejret på min makeuppung!

Her får du et indblik i, hvad der er i min makeuppung. Hvad er din yndlingsmakeup?

• Tørshampoo fra Big Sexy Hair - i en lille, fiks udgave, som fylder mindre. Jeg elsker den, fordi den kan give mit hår det lækreste løft, hvis det er blevet lidt fladt og kedeligt.

• Jeg sværger til hudpleje fra Origins! Jeg har brugt det i årevis og er kun blevet endnu mere glad for det, efter de har fjernet parabenerne fra deres produkter og lavet en økologisk linje.

• Jeg reder sjældent mit hår, men ofte mine bryn! Jeg er vild med bryn-moussen fra Tweezerman (det er dem, der står bag verdens bedste pincetter!), men nogle gange bruger jeg også bare en ganske almindelig brynkam eller en tandbørste til at få brynene på plads.

• Mine yndlingsmærker, når det kommer til neglelak, er Essie og Depend! Når jeg skal have en neutral lak, som jeg kan bruge igen og igen, investerer jeg i én fra Essie, og når jeg skal have en sindssyg grå eller lysegrøn nuance, nøjes jeg med en Depend til en tyver!

• En flydende liner på det øverste øjenlåg giver et supertjekket look (hvis den altså ligger perfekt!). Det er pænt at lade den blive bredere på vej ud mod den yderste øjenkrog. Jeg har en fra Rimmel, som nærmest er tusch-agtig, og den er super, når jeg har travlt om morgenen. Når jeg har bedre tid, bruger jeg en lillebitte pensel og min eyeliner i krukke fra Bobbi Brown.

• Jeg er vild med at lægge en farvet skygge som en liner langs vippekanten. Problemet er bare, at jeg aldrig kan beslutte mig for en farve, når jeg åbner min store palet fra Bobbi Brown. Den bedste fødselsdagsgave, jeg har fået!

• Jeg er ikke så vild med farvede læber til mig selv. Jeg er til gengæld vild med klar gloss og gloss, der kun har en lille smule farve. L'Oréals "Glam Shine" og Cliniques "Superbalm" har fået en plads i makeuppungen.

• Jeg elsker friske kinder og bruger altid en rouge fra Mac i en pink nuance eller én fra Dr. Hauscka.

• Jeg har ikke brugt foundation i mange år, men da jeg opdagede "Satin Liquid" fra Maybelline, var jeg solgt og føjede straks lidt foundation til min hudrutine, som ellers kun bestod af concealer under øjnene, langs næsefløjen og på øjenlåget - og føromtalte rouge.

• Små duftprøver, som du kan få foræret i parfumeforretninger, er geniale at have i din makeuppung. De fylder ikke noget, men er super til lige hurtigt at give dig et pust lækkerhed.

• En sort øjenblyant er et must! Min darling er fra Mac og kan på ingen tid peppe mit hverdagslook op. Lidt sort liner rundt om øjet og vupti, vupti - caféklar!

MegetMere