vi unges blog

Sex & The City Spa-dag

Af Line T 23. november 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Uhh.. I den kolde vintertid kan man hurtig miste sin glød og blive lidt træt og grå i det. Men så er det jo godt, at man kan hoppe i spa og komme af med alle de døde hudceller.

Vi Unge var blevet inviteret til Spa dag med Raz Spa. Jeg hapsede min veninde under armen, og så tog vi af sted. Faktisk vidste vi ikke helt, hvad vi skulle forvente, for der stod bare i teaseren: "En 3 timers SPA-oplevelse hvor I all behandles".

Men det hele tog udgangspunkt i Sex & The City, og selvom jeg ikke er den største fan af serien, så syntes jeg alligevel, at det var rigtigt sjovt at være med. Vi startede med at hoppe i boblebadet og chille lidt der med en lækker forfriskning. Bagefter gik vi i sauna, hvor der blev hældt aromaolier på stenene, så vi kunne dufte og svede det ind i kroppen, mens vi fik en vulkan-aske-maske i ansigtet. Damn, det var varmt inde i saunaen, men som arrangøren fortalte, så er huden kroppens største organ, så det er kun godt når man sveder, for så detoxer man nemlig rigtigt meget. Aha. Bagefter skulle vi så ind under en iskold bruser for at stresse huden, så den frigav en masse stoffer, der er gode for vores udseende.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Da vi var kommet ud fra bruseren var jeg helt svimmel, min krop var simpelthen bare i chok over kulden. Men jeg fortsatte alligevel. Det næste på programmet var dampbadet, hvor vi fik en mintscrub med alt muligt lækkert i, blandt andet kanel. Vi blev gennemskrubbet rigtigt godt, og det var virkeligt lækkert at sidde inde i dampbadet. Det skulle selvfølgelig også skylles af under en kold bruser… brrrrr!

Læs også: Skrub igennem!

Så fik vi nogle lækre tørrede frugter, så vi kunne komme os lidt over kuldechokket. Jeg var ret vild med de tørrede tranebær, men der var også tørrede jordbær, kokos, chokolade og nødder. Efter vi havde slappet lidt af gik vi dampbadet igen og gav ansigtet en peeling med kaffe, appelsin og sukker scrub. Da alle produkterne er organiske kunne man sagtens spise det, og jeg kom også til at smage på det.. og så igen. Og jeg kan ellers ikke lide kaffe, men det smagte altså ret godt! Ooooog ind under den kolde bruser igen.

Next up skulle vi prøve en kropsindpakning med aloe vera og honning over alt. Altså også i hovedet og sådan. Det var ret fint, og jeg sad bare og forestillede mig, hvordan det gjorde virkeligt godt for min krop… og det bedste? Denne gang måtte vi skylle af under en varm bruser, hehe.

Til aller-allersidst skulle vi smøre os ind i en lækker kropsolie med perlemor, og jeg var hundrede på, at jeg strålede, da jeg kom ud derfra. Det var virkeligt lækkert at komme lidt væk fra det der efterårsgrå vejr, og bagefter var jeg helt vildt træt på en god måde, så det var bare på hovedet hjem i seng.

Bruger I nogensinde scrubs og peelinger derhjemme? Eller går I i spa?

MestLæste