vi unges blog

Se backstage-billeder fra modeugen

Af Leela Legêne 12. august 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Leela tog en masse stemningsbilleder under modeugen, som du kan se lige her!

Sidste uge stod i modens tegn, da Copenhagen Fashion Week løb af stablen. Derfor var jeg med fra start til slut for at holde øje med nye tendenser og nye designtalenter. Her kan du læse om de sjove og spændende øjeblikke i ugens løb.

Læs også: Streetstyle fra modeugen 2013

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Her er først 3 ting, jeg lige må dele med jer:

Det mest kiksede var: Da jeg tømte en hel goodiebag i min taske, der resulterede i en shampoo-eksplosion (a la "Friends"). Opdagede det først, da en dørmand skulle tjekke min taske og stak hånden derned. Upsidaah.

Jeg blev mest starstrucked: Da Kronprinsesse Mary kom ud af en stor sort bil med en bunke bodyguards omkring sig.

Bedste citat var: "Du er så meget forud på modefronten. Det der er så meget SS19" (Spring/Summer 2019 kollektionerne).

Tjek galleriet her, med flere historier og billeder fra modeugen:

Sebackstagebillederframodeugen

Jeg var ude hos Ole Yde for at besøge min bedste veninde, der arbejder der - Og selvfølgelig for at se deres nye smukke kollektion. Det var som at være et barn i en slikbutik igen.
Asos viste deres kommende kollektion frem i Kødbyen i København. Denne hvide kjole var min favorit. Jeg tør næsten love, at det er slut med tøjkriser, hvis bare får denne sag i min garderobe??
Det bedste er at vågne op til et langt bord dækket med kulhydrater. Det er altså på højde med at vågne op til et dækket fødselsdagsbord.
Min veninde viste, sammen med hendes klassekammerater fra Danmarks Design Skole, sin afgangskollektion frem. Modellen til højre er min roomate. Jeg er stolt.
På vej ind til JEWLSCPH smykke-showet, gik vi forbi modellen på dette hvide køretøj.
Bliver man nogensinde for gammel til venindearmbånd? I hvert fald ikke, hvis det giver adgang til lakrids-candyfloss og intimkoncert med Medina.
Og senere sneg jeg mig helt tæt på Burhan … Se lige hvor glad jeg er!
Det er altid faste siddepladser, når man går til modeshow. Jeg er fan, det er altid spændende at se, hvem man bliver sat ved siden af.
Man får jo næsten flere gaver end til sin egen fødselsdag. Hurra for det.
Benjamin Lasnier sad på forreste række til hans eget show i Bella Centeret. Det var næsten sjovere at se ham, end at se det tøj, han havde været med til at designe.
Selvom der er meget man skal nå, når der er modeuge, fik jeg alligevel tid til en kaffepause med min veninde Sarah-Sofie.
I en baggård i København, inviterede Shoeshibar på middag og fremvisning af kollektionen, der kommer ud til næste sommer. Jeg faldt lige over disse søde prinsessesko. Jeg har fået et crush på guld.
En af de kollektioner som overraskede mig mest var Bibi Chemnitz. Jeg er fan!
Og selvfølgelig bliver alt dokumenteret. Både på Instagram, Facebook, blogs og her hvor de professionelle fotografer tager pressebilleder.
Og jeg slutter lige af med mit yndlingscitat, der bedst beskriver mit værelse efter 5 gode tøjkriser. ”My room was clean. But then, I had to deside what to wear.”

MestLæste