vi unges blog

Sådan var det at møde Justin Bieber!

Af Christine 8. september 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Christine mødte Justin Bieber in real life, og her kan du læse, hvordan den oplevelse var.

Sidste weekend i august fløj jeg til New York for at møde verdens største teen-stjerne… nemlig Justin Bieber. Han skulle give koncert i Prudential Center i Newark, der ligger lidt udenfor New York. Jeg var meget spændt på at finde ud af, hvordan han er i virkeligheden. Er han overhovedet pæn, eller er det hele makeup? Er han sådan en snobbet superstjerne? Og ved han overhovedet noget om Danmark?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Da det endelig blev min tur til at møde ham og få taget billeder sammen med ham, fik jeg svar på mine spørgsmål. Han er nemlig rigtig sød, nede på jorden og lige så pæn som på billeder. Han synes, det var sjovt at se sig selv på forsiden af Vi Unge og spurgte en del til forsidemodellen, som han synes, så sød ud. Da jeg senere fik mulighed for at stille ham nogle af de spørgsmål, som Vi Unges-læsere havde sendt mig, blev jeg også glad for at høre, at han faktisk er glad for danske piger. Og det er I vel også??

Du kan læse alle Justins svar i Vi Unge 13, der kommer på gaden den 28. oktober. Glæd dig!

Galleri med søde Justin Biber!