vi unges blog

Sådan holder vi Storbededags-ferie

Af Line 29. april 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Okay, det er ikke en superlang ferie, vi har, nu hvor det er Storbededag. Men derfor kan man jo godt lave noget sjovt! Hvad skal du lave i din ferie?

Frk. Lund
- Jeg skal hygge med familien og min kæreste, og så skal jeg til fest med mine bedste veninder! Jeg glæder mig rigtig meget. Jeg håber også, at det bliver solskinsvejr, så jeg kan være udenfor - det elsker jeg nemlig!

Julie
- Jeg skal til koncert med min hotte kæreste, passe min søde nevø og feste med mine skønne veninder. Yay!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Cecilie
- Jeg skal i sommerhus i Sverige med min kæreste og nogle venner. I Sverige er det noget, der hedder "Valborgsaften" på fredag. Det minder lidt om Skt. Hans aften - vi er altså ude i noget med bål på stranden... Vi skal selvfølgelig også grille i haven og shoppe lidt i Malmø om lørdagen.

Rikke
- Jeg skal ned og nyde solen og varmen i Toscana, og hold da op, hvor jeg glæder mig. Det bliver for nice med en lille forsmag på sommeren!

Sisse
- Jeg skal flytte på lørdag og er lige nu i gang med at pakke alle mine ting ned - årh, det er hårdt, når man er lidt af en samler! Men jeg glæder mig!

Leela
- Jeg skal shoppe lejlighed med mine to bedste veninder. Indtil videre kigger vi bare, men forhåbentlig finder vi drømmeboligen i ferien. Og så skal jeg da også ud at danse max igennem til nogle sommerfester i København.

Tóra
- Jeg skal gå nogle lange ture med min søde lille hund, Pixi, og hvis vejret er godt, skal jeg grille på altanen sammen med min søde kæreste og drikke lækre smoothies.

Line
- Jeg tager på forlænget weekend hos min mor, og jeg glæder mig vildt meget til at skulle forkæles. Min søde søster kommer også hjem på mini-ferie, så der er dømt rigtig familie-tøse-hygge!

Psst…
Husk at selv om det er ferie, så opdaterer vi stadig viunge.dk med masser af spændende artikler!

Læs mere om

MestLæste