Jubii, i aften er der X Factor, og vi skal sidde klistrede til skærmen for at se, hvem der går videre! Indtil da glæder vi os over, hvor mange dygtige deltagere, der har været i årenes løb.

Her er vores absolut yndlingsdeltagere:

Julie: Min største X Factor-favorit er helt klart Lucas fra sæson 2. Han havde en supercool stil og leverede et fedt show hver gang. Min veninde og jeg var store fans og stemte trofast på ham hver fredag!

Stine: Jeg var vild med Patricia fra sæson 4. Hun havde sin helt egen stil, og hendes stemme var fantastisk - hun var ret unik!

Marie: Jeg bliver nødt til at sige Chresten fra i år. Han har en helt speciel stil og måde at synge på, vi ikke tidligere har set og hørt i det danske X Factor, og det har manglet. Chresten er så sej, og han skal helt sikkert nok blive til noget stort, efter programmet er slut.

Tóra: Ida, der vandt i 2012, er sød, sjov og så yndig! Og så synger hun gudesmukt. Jeg er kæmpe fan!

Sisse: Sarah - hun var sej og helt sin egen!

Cecilie: Jeg er vild med Karoline, der er med i årets X Factor! Hun har talent, og så overrasker hun hele tiden. Hun har bare det smukkeste hår, og så har hun en inspirerende tøjstil, som afspejler, at hun er en modig pige!

Læs alt om X Factor 2013 her!

Hvem er din X Factor-favorit?