vi unges blog

Redaktionens største flirte-fails

Af Redaktionen 6. marts 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Øhh, ups! Det er nemt at komme til at gøre noget liiidt skørt og pinligt, når man flirter – også for os! Læs om Vi Unge-redaktionens største flirte-fails her.

Vi elsker at flirte, men ligesom alle andre kan vi også komme til at klodse i det, når vi vil lægge an på vores crush.

Læs også: Drømmer du om at arbejde på Vi Unge?

Det er nemlig supernemt at komme til at gøre noget vildt pinligt, eller flirte uden den anden - eller man selv - egentlig er klar over det. Og nogle gange går det hele bare galt!

Læs om vores største flirte-fails herunder.

Redaktionensstørsteflirte-fails

Jeg gik engang på gaden, da der kom en sød fyr cyklende imod mig. Vi fik øjenkontakt og smilede sødt til hinanden. Jeg var totalt i flirte-mode! Men pludselig smuttede cykelstyret for ham, og han faldt ned lige foran mig og fik cyklen over sig. Jeg blev helt forskrækket og ret forvirret, så jeg skyndte mig bare væk. Et godt råd: Øjenflirt aldrig med en på cykel, hehe…
Jeg er tit meget ironisk – nok lidt for ironisk – og det kunne min flirt jo ikke vide, før han lærte mig at kende, så jeg tror lidt, han troede, jeg mente, de ting, jeg sagde, når jeg drillede ham. Heldigvis endte han med at fatte, at det bare var et mærkeligt forsøg på at komme i kontakt med ham - og vi er kærester nu.
Min største flirte-fail er, at det nogle kan virke som om, jeg flirter – selv om jeg virkelig ikke prøver på det! I virkeligheden handler det bare om, at jeg gerne vil være sjov, og jeg går meget op i, at folk skal kunne lide mig, og det kan nogle gange skabe en lidt underlig stemning, hvor fyre tror, at jeg flirter med dem eller lægger an på dem. En smule pinligt!
Jeg forelskede mig helt vildt i en pige fra min klasse på en studietur, og ved et tilfælde kom vi til at sidde ved siden af hinanden i flyet på vej hjem. Jeg forsøgte at antyde, jeg gerne ville holde i hånden med hende, ved at vende håndfladen op ad og ligge den tæt ved hendes hånd, men hun opfangede SLET ikke signalet, og lige pludselig var hun faldet i søvn i stedet for… Dårligste trick ever!
Min værste flirte-fail? At stå i vejen! Tanken om at man lige står i vejen for sin flirt, så man bumper ind i hinanden, lyder så fin. Men det bliver altså virkelig akavet, så er I forberedt!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste