vi unges blog

Redaktionens celeb-crush

Af Luise Gregersen 23. maj 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvilke hotte celeb-fyre crusher Vi Unge-pigerne på? Få svaret her!

Her på Vi Unge-redaktionen taler vi ret meget om hotte fyre! Vi er dog lidt uenige om, hvilke hotte celeb-fyre, der har størst crush-potentiale! Stine er nemlig mest til flotte kindben og mystiske mænd, mens Rebeca er helt pjattet med mørkhårede fyre med krøller.

Læs også: Redaktionens tips til et hurtigt festlook

Se her, hvem vi crusher på.

Redaktionensceleb-crush

Jeg ELSKER Zac Efron! Han er simpelthen så pæn, og jeg synes, han er virkelig sød i interviews. Han er uden tvivl min drømmemand, og jeg opkalder tit ting efter ham (for eksempel mit pingvin-mobilcover). Jeg dagdrømmer ret tit om ham, og jeg er helt sikker på, vi passer perfekt sammen!
Jeg er ret vild med Ian Harding, der spiller Ezra Fitz i ”Pretty Little Liars”. Han er jo så charmerende, suk! Jeg har ham faktisk som min baggrundsskærm på min computer på Vi Unge-redaktionen, hihi …
Pharrell, du må gerne være min! Har du tjekket hans superlækre hudfarve og det virkelig frække smil? Ja, så kan du næsten ikke andet end at være enig med mig. For han er da alt for nice. Jeg elsker, at han både ser sød og cool ud på samme tid, og at han tør vise følelser. Jeg er solgt!
Jeg faldt pladask for Leonardo DiCaprio, da han var med i Titanic. Mit værelse var plastret til med plakater af ham. Plakaterne er taget ned nu, men jeg er stadig lige så vild med ham. Han bliver bare lækrere og lækrere. Jeg er stensikker på, at han stadig er et megahunk, når han er 70 år. <3 Leo!!!
Efter jeg så ”Divergent”, har jeg stort set ikke tænkt på andet end hotte Theo James! Han er bare så lækker, og så er han også lidt mystisk og bad boy-agtig – på den søde måde! Desværre har jeg læst, at han er til langbenede piger, og med mine 160 centimeter er jeg næppe Theos drømmepige. Men derfor kan jeg jo stadig drømme!
Jeg elsker det søde look, og Selena Gomez har altså bare et fantastisk sødt smil. Hun er et multitalent, virker glad og udadvendt, og hun var ikke bange for at søge hjælp, da hun havde følelsesmæssige problemer, og det, synes jeg, er sejt! Og så skader det selvfølgelig ikke, at hun er ret hot!
Jeg har det vildeste crush på Kit Harington! Eller nok nærmere Jon Snow fra ”Game of Thrones”, for det er vist hans rolle, jeg er vild med! Han er viiirkelig pæn og charmerende, og så har jeg et eller andet med mørkhårede fyre med krøller, det er jo ikke til at stå for? Men altså jeg er også ret vild med hans øjne og smil - så Jon Snow, vil du ikke nok være min kæreste? ;)
Jeg har længe haft et kæmpe crush på Zayn Malik. Han er nemlig både sød, pæn, mystisk og romantisk på én gang. Og så har han muligvis de pæneste kindben i verdenshistorien. Ville virkelig være megalykkelig, hvis jeg var heldige, heldige (og seje) Perrie Edwards! Men de er et vildt sødt par, så jeg har det alligevel helt okay med, at det er hende, der får ham.
One Direction består jo udelukkende af flotte fyre, men den søde Louis Tomlinson er altså min favorit! Han har både tatoveringer, et glimt i øjet og en super fed tøjstil. Heldigvis har jeg muligheden for at nyde synet af ham hver eneste dag takket være den flotte Louis-plakat ved siden af min plads.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste