vi unges blog

Redaktionens bedste festivaltips

Af Line 1. juli 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Kunne du bruge nogle gode tips til, du skal på festival? Her får du vores bedste festivaltips!

Julies tip:
Husk en hovedpude! Det kan seriøst opgradere din festivaltur at sove med hovedet på din helt egen, dejlige pude, som dufter af home-sweet-home. Og så kan det virke lidt mormor-agtigt at tage plaster med, men gør det alligevel! Vabelplaster er virkelig et hit til ømme fødder efter en lang dag med mange travetur til og fra festivalpladsen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Leas tip:
Renseservietter er et hit! Både til hænder og ansigt, når man vågner om morgenen og er lidt festivalklam, eller hvis toiletterne endnu engang ikke har mere sæbe i beholderne!

Rikkes tip:
Husk solcreme, så du slipper for en rød næse og skoldede arme allerede første dag. Det er megairriterende!

Sisses tip:
Brug sort neglelak på fingrene - så kan man ikke se, at dine negle bliver lidt sorte i løbet af ugen. Og så er en hat bare sagen til at skygge for solen og skjule dit fedtede hår. Og så er plastikposer bare et must. Du kan sidde på dem, hvis du ikke gider sidde på jorden, du kan putte dem i skoene for at holde dine fødder tørre, og du kan bruge dem til at holde orden i dit telt.

Frk. Lunds tip:
Husk gummistøvler og regntøj. Hvis du synes det er grimt, så køb noget i seje farver, prikker, mønstre osv. Så bliver det lige pludselig sejt! Og så er det smart at have en vandfast mascara på, hvis det skulle blive regnvejr!

Cecilies tip:
Tørshampoo er vejen frem, når du skal på festival! Dit hår kommer ikke alene til at se rent ud, det bliver også superfyldigt. - Og så skal du selvfølgelig også ha' masser af håndsprit med, så du kan desinficere dine hænder.

Tóras tip:
Husk solbriller! De beskytter dine øjne mod solen og så skjuler de trætte øjne - de er et festival-musthave...

Lines tip:
Tag et lille spejl med, som du kan have i lommen. Så kan du hurtigt tjekke din makeup, og du kan tage mascara på, selv om du er på festival! Du kan også bruge din telefon eller en cd som spejl.

MestLæste