vi unges blog

Pop Punk My Heart

Af Line T. 29. november 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Jeg har været til koncert i Amager Bio med fire ret fede band - inklusiv mit yndlingsband, SUM 41.

Man kan vist godt kalde mig lidt af en pop punk nerd, men hvad skal man gøre? Så da jeg så, at et af mine yndlingsbands skulle spille i København, var jeg jo nødt til at tage med. Det var godt nok en tour med fire bands, men det gik jeg ikke så meget op i.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Egentligt havde jeg haft got tid til at forberede mig på, hvad de tre andre bands kunne byde på, men hvis jeg skal være helt ærlig, så var jeg mest interesseret i SUM 41. Jeg lærte dem at kende, da jeg var 16, så jeg har været fan af dem i pænt lang tid efterhånden.

Men selve eventet hed The Eastpack Antidote Tour, og line uppet var Veara, The Riverboat Gamblers, The Black Pacific og sidst men absolut ikke mindst SUM 41.

Faktisk viste det sig, at de andre bands var virkeligt seje! Jeg var helt vild med Veara, som har god energi og en sej pige trommeslager. Deres bassist var nice at se på og vildt energisk, og han fyrede den af på scenen. De gav et virkeligt godt show - og jeg var så heldig, at jeg mødte forsangeren Bradley Wyrosdick bagefter. Han var virkeligt sød og helt nede på jorden og gik bare og tossede rundt ude i forhallen, så vi fik os en lang snak om, hvordan det var at være på tour og at spille i et band.

Jeg blev også ret forelsket i bandet The Riverboat Gamblers. Deres musik rammer lige i mit hjerte… og det er jo altid nice. Og så er deres guitarist Fadi El-Assad vildt lækker (synes jeg)!

The Black Pacific var ret seje og RocknRoll, hvilket jeg jo aldrig kan stå for. Forsangeren plejede at spille i et band, der hed Pennywise, og som jeg lyttede meget til, da jeg var yngre. Jeg vidste ikke helt, hvad jeg skulle forvente, men jeg blev i hvert fald ikke skuffet. Det eneste, jeg syntes var lidt underligt, var, at forsangeren fortalte, at han havde brækket sit ribben ved at skate, og jeg tænkte, at han måske var lidt for gammel til den slags. Ikke pænt af mig, I know!

Da SUM 41 endelig kom på scenen, var jeg helt træt af at hoppe rundt og danse til al det andet musik. Men de spillede alle mine yndlingsnumre, og gav den også gas med nogle heavy metal numre, blandt andet Van Halen og Master of Puppets af Metallica. Det var rigtigt, rigtigt godt!

Tjek videoer ud her:
Veara
The Riverboat Gamblers
The Black Pacific
Sum 41

Hvad med jer, kan I lide at gå til koncerter? - Og kender I nogen af de bands?

MestLæste